📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padėkit pasirinkti kompiuterį!
35 žinutės · 8,213 peržiūros
🕐 2015-08-28 13:32 #31
Nu n*..

Kaip tu gali nusipirkti visą pc, už vienos detalės kainą?
Man p* ar iš žmogaus, ar iš parduotuvės, bet koks molis turėtum būtį, kad sudėtum pc už 800-900 eurų, ir parduotum už 300 euru?

Pagalvok ką sakai, o jeigu nemeluojį, parašyk į pm, ir įrodyk..
Redaguota 2015-08-28 13:32
🕐 2015-08-28 13:59 #32
Flashas parašė:
Nu n*..

Kaip tu gali nusipirkti visą pc, už vienos detalės kainą?
Man p* ar iš žmogaus, ar iš parduotuvės, bet koks molis turėtum būtį, kad sudėtum pc už 800-900 eurų, ir parduotum už 300 euru?

Pagalvok ką sakai, o jeigu nemeluojį, parašyk į pm, ir įrodyk..

Geriausiu atveju dalys pirktos iš nepatikimų tiekėjų (su brokais) arba stumdomos senos.
🕐 2015-08-28 14:50 #33
zinai jeigu butum man draugas as tave i airija pasikviesciau ir irodyciau siti airiai asilai prisiperka kompu atsisiust zaidimu nemoka mano keli airiai draugai net nezino kas yra torentai jie perka zaidimus is parduotuves o cia zaidimai tikrai labai brangus tad visi geriau perka arba playstation 4 arba xbox one o savo pc labai pigiai pardavineja as taip savo nusipirkau.

o mano kompas tikrai daug daugiai kainuoja tik dar reikia pasikeist motinine kad detusi dvi vaizdo plokstes ir kompas bus idialus keliems metams
Redaguota 2015-08-28 14:52
🕐 2015-08-28 17:07 #34
deiwiux114 parašė:
zinai jeigu butum man draugas as tave i airija pasikviesciau ir irodyciau siti airiai asilai prisiperka kompu atsisiust zaidimu nemoka mano keli airiai draugai net nezino kas yra torentai jie perka zaidimus is parduotuves o cia zaidimai tikrai labai brangus tad visi geriau perka arba playstation 4 arba xbox one o savo pc labai pigiai pardavineja as taip savo nusipirkau.

o mano kompas tikrai daug daugiai kainuoja tik dar reikia pasikeist motinine kad detusi dvi vaizdo plokstes ir kompas bus idialus keliems metams

Žmones, kurie legaliai pramogauja virtualioje erdvėje, vadini asilais? Wow.
🕐 2015-08-28 21:35 #35
SkirLou, melagis jis, kokybės pigiai nenusipirksi..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti