Noriu paklaust kodel kai zaidziu daugiau kompiuterio resursu reikalaujancius zaidimus man issijungia kompiuteris? Kai ji vel ijungiu jis pradeda labai garsiai uzt bet po kokiu 10s nurimsta.
Gali būt, kad perkaista arba maitinimo blokas per mažo galingumo. Pradžiai pabandyk aušinimą pagerint.
Nu jo man irgi taip budavo uzkaisdavo pc ir isijungdavo . Radau sprendima pabandyk atsisukt dezes skardas ir prasipust su kompresorium ( jei toki turi) dazniausiai ten buna del to kad per daug dulkiu prisiveisia kompe bet kaip praputi viskas buna Ciki Piki ;P
As irgi taip galvojau tai vakar pc isvaliau, bet vistiek po kiek laiko issijungia nebezinau ka daryt :(
hmmm pabandyk nunest i taisykla , neturetu lb daug paimt uz pataisyma (jeigu aisku taisoma )
Tada mesk savo kompiuteri pro langa! Kaip sakau as: Nera kompo - nera problemos.:D
o kas bunai kai kompiuteris isijungia ir ismeta melina ekrana
Kompiuteris isijungia atrodo kad nieko nebutu buve. P.S. beveik naujas pirktas tik pries metus, ir galiu pasakyt viskas prasidejo kai parsisiunciau zaidima CALL OF JUAREZ BOUND IN BLOOD.
gal tovo maitinimo blokas yra per silpnas :D
Metus zaidziau ir buvo gerai o po metu jau pasidare per silpnas? nemanau
Kai issijungia nebuna karstas, tik siltas. Ant mano seno pc buvo panasiai: bandai paleist zaidima iskart restartuojasi kompas, priezastis buvo pasenes ventiliatorius ji pakeitus problema issisprende