Čia gali būt windows problema arba dėl žaidimo. Aš irgi turėjau pan. bėdą su vienu žaidimu, kažkiek pažaidi ir pc persikrauna. Nežinau, bandyk windows perrašyt.
Nu va pagaliau susitvarkiau :) . Problema buvo tokia: vaizdo plokstes radiatorius buvo dulkem apsineses bet su kompresorium prapuciau ir ciki piki viskas. Tai db cod mw2 taskau 8)
Redaguota 2009-12-09 16:00
draiverius visu atsinaujink, isvis jei imanoma kitus windowsus susiinstalink, o jei nepades, tai ausinimas per silpnas.
Nu gi juk rasiau kad jau susitverkiau nematai? :^)
sveiki dabar as irgi ziuriuneju kas mano pc zaidziu runescape toreent siuncia taip toliau ir nekaista... O parsiusiunciau Dirta 2 Ir susyla kompiuteris ir restarta daro poto uza ir greitai nustoja pirkau pries 3 Dienas kompiuteri padekit kas galit :)Kas galetu buti :O
Ventiletorių pažiūrėk, jei garsiai blerbia arba lėtais sukas tai su juo bėdos. Bandyk prisukt gerai su atsuktuvu..
ispat pradziu duok specifikacijas ir foto vidaus
Man tas buvo ant mano senojo kompiuterio... Pasirodo buvo persilpnas maitinimo blokas...
Arba nesiojamo PC naujokas
Perkaito dėl susikaupusiu dulkiu. Viskas byla baigta išvalyk ar nešk valyt ir pasibaigs tokios nesamonės.