📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Ar apsimoka pirkti CS:GO?
19 žinutės · 5,198 peržiūros
🕐 2015-08-29 10:14 #1
Ar apsimoka pirkti CS:GO?Kaip nuomones apie si zaidima?
🕐 2015-08-29 10:25 #2
jeigu losi public, pirmyn. jeigu competitive, palauk kelis metus kad komandos nariu nenervuot.
🕐 2015-08-29 10:32 #3
Apsimoka. Jei competetive lošt norėsi tai iškart nelošk, pasitreniruok publikuose, deathmatchuose. pora mėnesių. Kad apsiprastum su zaidimu.
🕐 2015-08-29 10:48 #4
Jei nesi labai bendraujantis , neturi draugų ar šiaip pažįstamų kas žaistų jį - neverta.
Community velniškai nedraugiškas ir pavydus. Vien per Competitive matches žaisti su randomais (bent iki Gold Nova) yra š*knos skausmas , nes už menkiausius niekus tave išvadins smurfu , n00b'u ar šiaip visišku lochu ir dažnai kick'ins. Labiausiai patartina vengti slavų ir pačių lietuvių , nes jie labiausiai visą malonumą žaisti ir yra daugiausiai prisiš*kę visur kur tik galima , todėl gėda net užsimint.
🕐 2015-08-29 11:07 #5
zaidimas pats vertas pinigu, bet vien del zmoniu nesinori jo zaist dazniausiai (competitive mode).
🕐 2015-08-29 12:32 #6
visvaldas6 parašė:
Ar apsimoka pirkti CS:GO?Kaip nuomones apie si zaidima?

jeigu =aisi solo- neverta. Competitive sugadintas nuo smurfŲ ir rusų. CS: GO vertą pirkti, jeigu turi draugų, su kuriais žaisi.
Asmeniškai man, bet Competitive, aš kitų mod nežaidžiu, man jie neįdomūs.
🕐 2015-08-29 14:05 #7
Turiu daug draugu kurie ji nusipirke
🕐 2015-08-29 14:33 #8
Kol competetive nepradėjau lošt, tai maniau, kad pinigus į balą išmečiau, o dabar tai žiauriai smagu :D
🕐 2015-08-29 14:39 #9
Man patinka cs go vienas dalykas, case opening che che, ne o šiaip pinigus užsidirbu aš ten :D Competitive tai jo su draugu lošėm aš galvojau kad rusai tokie durni pasirodo ir anglai pavydūs žiauriai negaliu išcarrinau rounda 1v4 spėkit ką nusipirkau awp pradėjo mane sekiot pašaudė man į galva poto nuėjau 2 killus paėmiau ir vėl atvaro ir nužudė nu ir draugo paprašiau kad pakikintu ir už dyka gavau cooldown. Geriau einu su cs bitcoins rinkt xD
🕐 2015-08-29 16:34 #10
TomasytosLTU parašė:
Man patinka cs go vienas dalykas, case opening che che, ne o šiaip pinigus užsidirbu aš ten :D Competitive tai jo su draugu lošėm aš galvojau kad rusai tokie durni pasirodo ir anglai pavydūs žiauriai negaliu išcarrinau rounda 1v4 spėkit ką nusipirkau awp pradėjo mane sekiot pašaudė man į galva poto nuėjau 2 killus paėmiau ir vėl atvaro ir nužudė nu ir draugo paprašiau kad pakikintu ir už dyka gavau cooldown. Geriau einu su cs bitcoins rinkt xD

Ko tikiesi kai nova esi :D
🕐 2015-08-29 16:45 #11
RaGe parašė:
[quote]TomasytosLTU parašė:

Ko tikiesi kai nova esi :D[/quote]

Apie tave patylių mg 1 esu, o tu mge pradėjom pralaimėt tu iškart apsikaukiai ne veltui esi 10 metų užboostintas.
🕐 2015-08-29 17:16 #12
mge eww, net nepamenu kada maciau toki
🕐 2015-08-29 17:19 #13
Ghetto parašė:
Apsimoka. Jei competetive lošt norėsi tai iškart nelošk, pasitreniruok publikuose, deathmatchuose. pora mėnesių. Kad apsiprastum su zaidimu.

Nesamone. Pasikeliau 3 leveli ir iskart ejau lost competitive, gavau ranka gold nova master ir keliausi toliau, dbr esu mg2 ir kylu toliau. Ne karto nelosiau sito zaidimo, ir tikrai nereikia treniruotis menesi, uztenka palost iki 3 lvl.
🕐 2015-08-29 17:39 #14
Man tai Neverta. (y)

P.S. Na nebent patinka MP ir su draugais žaist bei prikolint tada gal ir verta, bet ta pati gali ir ant cs1.6 ir kitu MP free žaidimų
Redaguota 2015-08-29 17:58
🕐 2015-08-29 17:47 #15
Verta: http://gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=9440
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti