📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Ar apsimoka pirkti CS:GO?
19 žinutės · 5,197 peržiūros
🕐 2015-08-29 19:12 #16
Zinau tu galvoji kad tau skinai nerupi betai neidomus ir su zmonemis uzteks nervu susidoroti bet bus taip kad isleisi pinigus ant skinu pralosi juos betuose ir barsiesi su rusais :D bent jau man su draugais taip buvo ir zinau kad daugeliui kitiems taip pat
🕐 2015-08-29 19:13 #17
ne, nes priezastis, solo zaisti neimanoma..... o su lietuviais del flameriu :) nemegstu zaist
🕐 2015-08-29 19:16 #18
TomasytosLTU parašė:
[quote]RaGe parašė:
[quote]TomasytosLTU parašė:
Man patinka cs go vienas dalykas, case opening che che, ne o šiaip pinigus užsidirbu aš ten :D Competitive tai jo su draugu lošėm aš galvojau kad rusai tokie durni pasirodo ir anglai pavydūs žiauriai negaliu išcarrinau rounda 1v4 spėkit ką nusipirkau awp pradėjo mane sekiot pašaudė man į galva poto nuėjau 2 killus paėmiau ir vėl atvaro ir nužudė nu ir draugo paprašiau kad pakikintu ir už dyka gavau cooldown. Geriau einu su cs bitcoins rinkt xD

Ko tikiesi kai nova esi :D[/quote]

Apie tave patylių mg 1 esu, o tu mge pradėjom pralaimėt tu iškart apsikaukiai ne veltui esi 10 metų užboostintas.[/quote]
Tipiniai lietuviai daro taip: mirsta pradzioi ir poto verkia kad tu du.xas del to kad mirei 1v3
🕐 2015-08-29 21:27 #19
Vistiek noriu tai nusipirksiu
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti