📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kuriamas Minecraft projektas
19 žinutės · 5,082 peržiūros
🕐 2015-11-09 17:39 #16
lazeris205 parašė:
tik dieve mano nedarykit pvp tu fraction ar kokio b.ybio ten visi servai kaip pilka mase padarykit kazka panasaus kaip budavo minecraft laikiux pats pirmas serveris jeigu tokiam esat lose ten viskas paprasta yra miestai ten visi ir gyvena normaliai o ne ble visi urvuose kazkur su savo vaiku klanais tada mapas sudarkytas nuo zaideju nes ateina su mediniu kirviu zona pasizymi 1 val viska sugriauna ir apleidzia serveri

Hmm... Nu joa, tiesa... Tokie serveriai jau nuvalkioti kaip reikiant... :D Ir siaip visas serverio pasaulis tampa nuniokotas :/ Labai gera ideja davete, stengsimes ta ideja igyvendinti, nes siais laikais ivairumo tikrai truksta :)
🕐 2015-12-08 18:12 #17
Murka parasyk man savo skype i pm. Aš nusimanau su pluginu tvarkymais. galiu padet jei reik nes pats mc losiu daugiau nei į metus (pradejau lost nuo sukurimo).Plizz priimk nes pats daznai ieskau projektu
🕐 2015-12-08 18:31 #18
"Plizz priimk nes pats daznai ieskau projektu" Šitas sakinys pasako daugiau nei reikia.
🕐 2015-12-08 18:37 #19
Murka parašė:
[quote]NoScope parašė:
Siuliciau reward'us pakeisti i kazka kita, nes gal tie zmones/zmogus pvz. mokes pluginus tvarkyti, bet mc jis nenores losti

Su rimtu darbininku bus galima susitart :)[/quote]

Meinkrieft'e "rimti" darbininkai neegzistuoja, no offence m8!
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti