SkirLou parašė:
[quote]
NoScope parašė:
[quote]
SkirLou parašė:
[quote]
SimplyTomas parašė:
[quote]
moonhands parašė:
Yra tokia programa pavadinimu
Matchmaking Server Picker, kuri leidžia blokuot nenorimus regionus.. Tai va ir nereiks jokių peticijų.
Tutorialas kaip pasijungt ir kur atsisiust; https://www.youtube.com/watch?v=ffXDp38UbKA
Tikėk tu viskuo kas internete yra. Neveikia šita programa ir niekada neveikė. Su šita programa gali tik NA serveriuose lošti... nuo rusų nepabėgsi[/quote]
Veikia. Gal tu firewall išjungęs, nežinau, bet veikia.[/quote]
Man regis jis norejo pasakyt, kad ir pasirinkes "EU" serveri, vistiek gausi rusu[/quote]
Yra du servai "EU" ir vienas "Russia". Jei pasirenki "EU East" - gausi rusų, nevisada, bet gausi. Pasirinkęs "EU West" - rusai bus retas reiškinys, BET dar liko kiti canceriai - Turkija, rusakalbės šalys, beveik visi prancūzai, taip pat šiaurės afrika - marokas, egiptas, libija. Afrikonai tai vpš nubų nubai. Tai aš geriau pasilieku be pickerio...[/quote]
Bet reliai, tu pasirenki ten ta euw, tai vistiek rusu gauti tokia pat tikimybe, nes volvo toj sistemoje ten random ismeto visus kaip suprantu, tai vistiek nesi apsaugotas. Turkai tai tikrai tragiski :D man rodos jie jokiu graju nemoka losti