Ne taip graudu butu jeigu 1 vieta butu bent csgo, o ten 1.6 :D Serveri pervadint i "cavemans" reiketu
Labas, na galėtum nekomentuoti, nes čia ne csgo serveriai, jau pasenai, kaip forumo senuolis, ir komentuoji tik, kad komentuoti :) Juk logiskai, kam man dovanoti csgo, jeigu man reikia, kad zmogus zaistu cs 1.6
Kai bus cs:go serveriai, tada ir bus konkursai is csgo. :)
Redaguota 2016-07-30 11:24
Na viso gero, galetum cia nekisti savo flashbacku, nezinau koks senas jautiesi, bet dabar ne 2010. Kalendoriu nusipirk :D Tame ir esme, jog nereike kad 1.6 zaistu kai yra csgo. Games modes yra, comp normalus iskart idetas yra, nereik p1stis per gth visokius. Niekam neidomus tavo antikvariatas cia
Koks skirtumas kelinti metai jei žmonėms patinka tas žaidimas tai ir žaidžia juk...
O tai ką daryti žaisti serveryje ir būti /top1 ?
Redaguota 2016-07-30 11:31
Seip nera nustatyta norma ka gali reklamuoti ir tu cia ne vadas :D Seip toks dalykas, kaip laisve yra, alio Lietuvi ar pamirsai jau ? Kiekvienas ka nori ta daro, ka nori ta zaidzia, o ne tu vadovauji, kad niekas cs 1.6 nezaidzia, ir varo losti csgo, seip kiekvieno pasirinkimas ar zaisti oldschool ar newschool, ir beje 1.6 nera visiskai mires ;)
Qiux parašė:
Koks skirtumas kelinti metai jei žmonėms patinka tas žaidimas tai ir žaidžia juk...
O tai ką daryti žaisti serveryje ir būti /top1 ?
Ar cia man klausima uzdavei? :)
Redaguota 2016-07-30 11:59
Cia tai niekas ir nezaidzia 1.6 lol
Fokeris ta pati reklamavo man rodos, ir kai pagalvoji, "fallo" drauguziai esat (giggle)