📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Įspūdžiai mokykloje
40 žinutės · 10,087 peržiūros
🕐 2016-09-21 21:03 #16
Jon4s4 parašė:
[quote]based1G parašė:
[quote]Jon4s4 parašė:
[quote]a2 parašė:
Pasakysiu paprastai, vasarą po egzaminų, suprasi koks idiotas buvai, kad bijojai šitų egzų.

Žinau, bet per kalbėjimą čj žodžio neišlemensiu, nes gana intravertiškas esu nelabai mėgstu rodytis prieš auditorija.[/quote]
pries savus mokytojus visai kitaip, kai pradesi kalti tai ir pabaigsi. nera ko bijot, as irgi galvojau pz 10kl bus, eik tu, sudo malimas[/quote]

Tikiuosi, bet kažkaip vistiek susimausiu čj :D[/quote]

Jei nesi žioplas kaip aš ir nebijai šnekėt, tada drąsiai išlaikysi. Tau tik reikia iššnekėt pilnai visą laiką, kad tavęs neužverstų klausimais. Blogiau bus 12 klasėje jei prie to nedirbsi.
🕐 2016-09-21 21:33 #17
12 klasė. Meh, nieko naujo, egzaminai ant nosies, bet viskas kaip po senove. Reiks kažkaip šiais metais pasitempt, pradžia sunki, nes reikia derint teises ir mokslus, bet vėliau, manau, kad turėtų būt viskas normaliai.
🕐 2016-09-22 07:54 #18
11 gimn. klasė. Sujungė dvi klases ir liko viena 11 klasė. Toks vėžys, neįsivaizduojat. Beveik visi tokie šustri, bando primest kažką. Vaidina protingus, bet belenkaip daužti yra. Per pamokas išsipisinėja iš mokytojų ir pnš.. Yra anglų pirmas ir antras lygis, antram sėdžiu, beveik niekas normaliai nemoka skaityt angliškai ir šiaip nieko nesupranta. Kaip galima 11-oj klasėj anglų kalbos nemokėt, kaip pirmokui kokiam.. :D Praeitais metais metiniam anglų 6 turėjau dėl tingėjimo tai gaila patekau į antrą, bet kai pamačiau kokie dundukai sėdi tai man net ramiau :D Ir šiaip guodžia, kad šiais metais egzaminų jokių nebus tai tik prastumsiu metus, paklausysiu ką per lietuvių k. kalba apie rašytojus, kad egzaminui turėčiau kažką ir užteks :D
🕐 2016-09-22 15:39 #19
Rufinaz parašė:
11 gimn. klasė. Sujungė dvi klases ir liko viena 11 klasė. Toks vėžys, neįsivaizduojat. Beveik visi tokie šustri, bando primest kažką. Vaidina protingus, bet belenkaip daužti yra. Per pamokas išsipisinėja iš mokytojų ir pnš.. Yra anglų pirmas ir antras lygis, antram sėdžiu, beveik niekas normaliai nemoka skaityt angliškai ir šiaip nieko nesupranta. Kaip galima 11-oj klasėj anglų kalbos nemokėt, kaip pirmokui kokiam.. :D Praeitais metais metiniam anglų 6 turėjau dėl tingėjimo tai gaila patekau į antrą, bet kai pamačiau kokie dundukai sėdi tai man net ramiau :D Ir šiaip guodžia, kad šiais metais egzaminų jokių nebus tai tik prastumsiu metus, paklausysiu ką per lietuvių k. kalba apie rašytojus, kad egzaminui turėčiau kažką ir užteks :D

O tu keistas.
🕐 2016-09-22 15:51 #20
Fighter tools bass parašė:
[quote]Rufinaz parašė:

O tu keistas.[/quote]Ačiū :*
🕐 2016-09-23 15:56 #21
Nu va šiandien kaip dvyliktokams priklauso (mūsų mokykloje) pakrykštijome 9 - tokus, smagu buvo. :D
🕐 2016-09-28 16:24 #22
Tol kol nerandu darbo kad dienos taip veltui neeitu, bijojau, bijojau bet taip ne taip susitvarkiau dokumentus rytoj manęs laukia pirmą dieną suaugusiųjų mokykloj 16:00 prasidės šiek tiek pergyvenu :D viską jau užmiršęs būsiu.
🕐 2016-09-28 16:42 #23
Machinery parašė:
[quote]Qiux parašė:
Tol kol nerandu darbo kad dienos taip veltui neeitu, bijojau, bijojau bet taip ne taip susitvarkiau dokumentus rytoj manęs laukia pirmą dieną suaugusiųjų mokykloj 16:00 prasidės šiek tiek pergyvenu :D viską jau užmiršęs būsiu.

Jei tarp retardų nepakliūsi tai bus smagu.[/quote]

sąrašas nemažas kai žiūrėjau, nu bet aišku gal nevisi ir ateina/ateis :D aš ir tikiuosi kad normalūs bus nes jei tarp tokių pakliūsiu tai nieko gero, nu ždž bus matyt.
Redaguota 2016-09-28 16:44
🕐 2016-09-28 16:53 #24
Mldc, tai ten nuo devintos kl ir pradėsi ar kaip?
🕐 2016-09-28 17:17 #25
Jon4s4 parašė:
Mldc, tai ten nuo devintos kl ir pradėsi ar kaip?

Kaip supratau ten dvi 9 klasės aš pakliuvau į 9(1) ir kažkodėl turėsiu vakarė eit o ne ryte, nors norėjau ryte :D
🕐 2016-10-01 16:20 #26
Pamiršau parašyti, puse velnio, bet sakykit ką norit bet mano nuomonės nepakeis niekas, mokyklą buvo ir liks šūdo verti max 8/10 klasės ten reikalingos ir taip viskas ten kartojasi ten verta kad tik draugų susirast o daugiau ten nieko gero nėra protingu netapsit na nežinau nebent jums patinka mokytis... arba jaučiatės kad kažko nemokat :D bet aš visiškai dėjau ant tu mokslų kokaim darbe to reikės? jokiam... juokina mane tik, nu 10 reik užbaigti kaip nors ir tegu užsi* jie... vistiek svarstau apie emigracija :D
Redaguota 2016-10-01 16:21
🕐 2016-10-01 16:30 #27
Qiux parašė:
Pamiršau parašyti, puse velnio, bet sakykit ką norit bet mano nuomonės nepakeis niekas, mokyklą buvo ir liks šūdo verti max 8/10 klasės ten reikalingos ir taip viskas ten kartojasi

tu viska kartoji tik 11-12kl egzaminams, o tas klases galima rinktis nori eit ar nenori lol. 10kl ir yra pagrindas.
Redaguota 2016-10-01 17:00
🕐 2016-10-01 16:39 #28
based1G parašė:
[quote]Qiux parašė:
Pamiršau parašyti, puse velnio, bet sakykit ką norit bet mano nuomonės nepakeis niekas, mokyklą buvo ir liks šūdo verti max 8/10 klasės ten reikalingos ir taip viskas ten kartojasi

tu viska kartoji tik 11-12kl, o tas klases galima rinktis nori eit ar nenori lol. 10kl ir yra pagrindas.[/quote]

Nu gal bet man viskas panašu kaip 7, 8 :D nu 10 ketinu užbaigti o tuojau nežinau kaip darysiu gal eisiu o gal ne dar nežinau
P.S. labai nemėgstu kai būna ant uždavinių taip neaiškiai paaiškinta ko tavęs prašo po to galvot reik kokias 10min kol supranti :D
Redaguota 2016-10-01 17:37
🕐 2016-10-01 17:42 #29
Qiux parašė:
[quote]based1G parašė:
[quote]Qiux parašė:

tu viska kartoji tik 11-12kl, o tas klases galima rinktis nori eit ar nenori lol. 10kl ir yra pagrindas.[/quote]

Nu gal bet man viskas panašu kaip 7, 8 :D nu 10 ketinu užbaigti o tuojau nežinau kaip darysiu gal eisiu o gal ne dar nežinau
P.S. labai nemėgstu kai būna ant uždavinių taip neaiškiai paaiškinta ko tavęs prašo po to galvot reik kokias 10min kol supranti :D[/quote]

Čia jau arba liga arba proto trūkumas, na, arba uždaviniai japonų kalba pas tave rašomi. Tu viską mokysiesi iki 11kl., ten bus ~50% kartojimas, 12kl beveik iš vien kartojimas bus.
🕐 2016-10-01 18:37 #30
a2 parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]based1G parašė:
[quote]Qiux parašė:

P.S. labai nemėgstu kai būna ant uždavinių taip neaiškiai paaiškinta ko tavęs prašo po to galvot reik kokias 10min kol supranti :D[/quote]

Čia jau arba liga arba proto trūkumas, na, arba uždaviniai japonų kalba pas tave rašomi. Tu viską mokysiesi iki 11kl., ten bus ~50% kartojimas, 12kl beveik iš vien kartojimas bus.[/quote]

Nu gal čia mano toks mastymas, jei būtų japoniškai tai išvis nieko nesuprasčiau :D aš nesakiau būna kad suprantu kažką ir viensdu padarau bet būna kad visai nieko nesuprantu ir sukti galvą reik, dabar gavau lapą padaryt namuose ir nesuprantu, tėvams daviau padaryti bet irgi nieko nesupranta :D sako kai aš mokiausi tokių nesąmonių nebuvo :D
P.S. reik pasistengti bet užknisa geriau dirbčiau ir pinigus kalčiau :D
Redaguota 2016-10-01 18:40
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti