Qiux parašė:
[quote]a2 parašė:
[quote]Qiux parašė:
[quote]based1G parašė:
[quote]Qiux parašė:
Pamiršau parašyti, puse velnio, bet sakykit ką norit bet mano nuomonės nepakeis niekas, mokyklą buvo ir liks šūdo verti max 8/10 klasės ten reikalingos ir taip viskas ten kartojasi
tu viska kartoji tik 11-12kl, o tas klases galima rinktis nori eit ar nenori lol. 10kl ir yra pagrindas.[/quote]
Nu gal bet man viskas panašu kaip 7, 8 :D nu 10 ketinu užbaigti o tuojau nežinau kaip darysiu gal eisiu o gal ne dar nežinau
P.S. labai nemėgstu kai būna ant uždavinių taip neaiškiai paaiškinta ko tavęs prašo po to galvot reik kokias 10min kol supranti :D[/quote]
Čia jau arba liga arba proto trūkumas, na, arba uždaviniai japonų kalba pas tave rašomi. Tu viską mokysiesi iki 11kl., ten bus ~50% kartojimas, 12kl beveik iš vien kartojimas bus.[/quote]
Nu gal čia mano toks mastymas, jei būtų japoniškai tai išvis nieko nesuprasčiau :D aš nesakiau būna kad suprantu kažką ir viensdu padarau bet būna kad visai nieko nesuprantu ir sukti galvą reik, dabar gavau lapą padaryt namuose ir nesuprantu, tėvams daviau padaryti bet irgi nieko nesupranta :D sako kai aš mokiausi tokių nesąmonių nebuvo :D
P.S. reik pasistengti bet užknisa geriau dirbčiau ir pinigus kalčiau :D[/quote]
Neįsižeisk, bet man toks jausmas, kad parašyta aiškiai, tiesiog pagrindų gerai nesupranti todėl ir sėdi 10 min. bandydamas uždavinį suvokt, o dėl kartojimo tai labai nuo mokyklos, mokytojo ir dalyko priklauso. Pavyzdžiui Lietuvių abejoju ar kur kartojasi be metų galo, nes yra pagal programa paskirti autoriai ir kūriniai kuriuos reikia nagrinėti, tai kartojimuisi net nebelieka laiko didžiąją dalį metų, Matematiką kartojamasi ir mokomasi naujos temos vienu metu, anglu daug bandomųjų rašoma (bent B2 grupėi) ir apskritai daug atsiskaitinėjimu, kalbėjimu ir t.t. , bet gryno kartojimosi labai mažai. Žinoma jei mokytojas geras ir klasė kažkaip magiškai sugeba praeit visą kursą daug anksčiau, laiko lieka ir vien kartojimuisi, bet aš nesu dar taip girdėjęs, kad 12 kl. būtu "vien kartojimasis".