tai va pas mane problema del merginos noriu paklaust jusu kaip primust man 1 astuntokui 11-toka ?
Na kaa.....del mergu REIKIA mustis :D I kiausinius ir tada dantysna nelabai tinka :D Na ka, eik lankyt boksa :D
lengva dabar tau kalbet kad del mergu reikia tai as sutinku bet i kiausus tai cia ne vyriska
O kam tau isvis ji must?:D Tuo mergos nepakabinsi, nebent labai durna:D
Su.das tas boksas geriauses kastetas arba bytuke. ;DDD
Ne seip tai nusipirkt teleskopa nereikes ilgus metus atidirbinet nei bokso nieko. Isausi strele i galva ir gules patiestas. :D
O, jeigu... Ne, per ziauru bus.
zinai del manes mete ji merga ir ji mane myli tame yra beda kad jis prisipiso prie manes dabar!
Pasiulymas vienas; Aik kaltis jai koks ilgaplaukis duok i snargli.
kur duot reikia iskirus kiausus kad paguldit is karto ji
Pasiulyciau nesiraut ten ar sokt pi.st i galva tiesiok reik islaukt.
Pvz ten jis strakalios ar prieis arti taves jai jau zinai kad gali ispirt aisku spirkt tik spirkt taip kad susiriestu. Jai gerai kojas kilnoji o jai ne tai taikik i nosi pataikisi turetu biski apsiasarot. Cia aisku is kumscio.
tikiosi rytojui pades jei ne tai turbut cia jau neparasisiu
Tu supranti ka pasakiai?
Jai su teleskopu gerai per snargli prasautum kazin ar jis kita diena atbektu su kastetu. :D
Labai daug kur: saule, pasirdziai, pakausis, kaklo arterija, siek tiek auksciau nosies, taskas uz ausies ir t.t. ir t.t. Bet vis tiek 8oku "meile"... Atsimenu tuos laikus:D
as tai tyk galvoju kad reikia pakvest dar 4 pacanus ir sutvarkyti turetume