Tadas Blinda,ko gi ne. Samsungx520 sake ateis su 5 o tas su 9 cia ne bailumas siek tiek?Laukiam diologo
Redaguota 2011-03-18 21:38
Samsungx520 jei jau eini razborintis tj jei uz tave aukstesnis priesininkas kirsk i kojos sulenkima ar raumeni(raumuo slaunis) tjp koja isjunksi,i kepenis kirsk i saule kol susiries ir is keleno i zandikauli i smilkini is stipriosios rankos.jei gules spardyk i galva negailek.esu patc musesis del paneles neviena jau karta.
Ir dar patarciau nusipirk boxo kriause,boxo bintus,pirstines.pasidaryk programa treniravimosi.http://www.youtube.com/watch?v=63nDNWJAPc0 pagal situs vid galesi ismokt mustis.patc esu boxininkas.
Redaguota 2011-03-19 08:23
Kai reikia ka nors atspardyti tai cia, pastebejau, truvas ekspertu atsiranda.
neperziauriai tu cia, kad gulinciam galva spardit?
ne neperziauriai esu visas net uzsokes ant galvos.
del paneles man rods visi tjp galetu padaryt..
as seip tai musiausi del savo paneles nes prie jos lindo toksai 17metu bx.vis imdavo jai uz siknos i tl rasinedavo skambinedavo naktimis jinai neiskentejo ir man pasake nu tai ka as ji susiradau ir kaip sakoma su*u ir jis ligoninei 3men praleido.
Jau matau kaip 17meti sumusa 13metis.. Arba 17metis graibantis uz siknos 13inei? Turbut kad sianakt blogai miegojai -.-
DQmiss, nesigirk cia nes turbut tik per neta ir moki girtis. Paciam morda istaske tai db per neta save keli. :D
Jis turbut susapnavo kad sudauze 17 meti