Zinai kas padeda laimet nusiteikimas kad laimesi ir nebijojimas priesininko du svarbiausi dalykai bent jau man.
Jai bijai tai net neik mustis nes gausi.
pas mus taip nespardai juos nevertas jei ji laisva tai pasiseke arba meluoja tai taip man reikia tyk spardit
Leiskis vazelina i krumplius ir galesi lentas lauzyt, aisku yra ir salutinis poveikis PZD sanariam senatvej, bet tu ruosies ryt mirt tai tau tiks:D dar styga, gvsidabras, ir t.t. cia jau nuo tavo kraujo troskimo priklauso:D O dj algoritm pasiulytas Parakanas tai * *, nu nebent kate su juo primust gali, per daug filmu ziurit cia tau ne mento bananas:D
Del putes mustis neverta, orumo reikia turet, nores pati duos ir nelakstys pas kitus, siusk ta gaid... nx ir nesuk galvos, 11tokui zapadlo must jaunesni.
Redaguota 2011-03-17 23:58
Del merginu visalaik reikia kovot jei nekovosi tai ir mergu neturesi , bet prie vienuoliktoka sokt 1 nelabai gera ideja nabent jis yra lox** tada tai viskas gerai gaus ir atsoks
Redaguota 2011-03-18 08:02
Neklausyk jų (dauguma jų juk noliferiai neužmiršk kokiam saite esi)
Patarčiau tau isidėt į kišenė kastetą jai neturi tai peiliuką atlenkamą, peiliuko atlenkt nereikia iš jo tik skaučžiau kimba. Šitie daiktai pravers jeigu jau matysi, kad mažai šansų tai trauk viska iš kišenės ir pulk kaip pamišes. Jai kartais tave vistiek * prisikviesk draugu ir vsio.
Tai pala, is visko ka as cia perskaiciau iseina taip, kad ta mergina yra daiktas - objektas, ne subjektas. Cia tas pats butu jei nueiciau pas Gintaxa(nothing personal) ir pasiimciau is jo klaviatura, tada Gintas turetu pilna teise reiksti pretenzijas ir man uzvosti su batonu per veida. Juk klaviatura pas mane pati neatsirado, neatejo, ne atvaziavo ar dar kaip nors. Tas 11-tokas matyt is tikruju yra "negarbingas" asmuo. Nezinau, ar cia verta mustynes paskelbti, zinoma, ziurint is logiskos puses.
Jeigu nori gerai trenkti Trenk I saulute!!! is visu jegu!!! Arba i sonkiaulus is kumscio!!! arba gali koja sulauzyti ;) trenk su koja jem i keliena arba i pilva!!! pamatysi suveiks ;) bandziau as :DD
As irgi noriu i mustynes!!! kur gyveni ???
Redaguota 2011-03-18 11:41
Nusisnekat jus zmones:D I saule is visu jegu? Taip lengvai galima uzmusti zmogu. Tas pats su sonkauliais, jei uztaikysi i pasirdzius.
Redaguota 2011-03-18 11:46
O ka jis nori padaryti ???
Taigi to ir nori Atsikovoti savo Princese.
Ir pats taptu "princese" cypej;D
O koks jem skirtumas :D Del mergos imanoma viska padaryti!!!
krc, ziedu prisimauk ant kiekvieno pirsto ir bus kaip kastetas * :D