📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
gameris.lt narių meet up'as ?
62 žinutės · 24,845 peržiūros
🕐 2017-04-01 20:29 #31
instafcku parašė:
[quote]based1G parašė:
niekas cia nepaeis ir tiek, ar taip ar taip, cringe af.

Tau su tavo merga nepaeis crindžiau tu..

Bent jau tiek, kad yra kas tikrai už.. [/quote]
:DD apgailetinas, neverkslenk :D
Redaguota 2017-04-01 20:30
🕐 2017-04-01 21:06 #32
Rimtas parašė:
[quote]a2 parašė:
[quote]Rimtas parašė:
Kodėl ne? kodėl tokie visi pesimistai? Kurie tylesni, būtų kalbinami tų kurie iškalbingesni, visi nemėgstami taptų mėgstamais, tik reikia sugalvot, kur, kada ir ką veikiam? susibūrus į kokias grupeles, kažką nuveikt, draugiškai pakonkuruot, aptart. Nėra taip baisu, kaip jum tai atrodo. Jei šio įvykio apsiimtu keli rimti žmones, gerai paplanuotume viską, ta prasme, kad būtų ką veikt susitikus, gal būtų visai nieko. Tik reikia sugalvot idėją, kuri tiktų visiems ją realizuot ir bandyt surizikuot. Tarkim visi susirinkę, gautų gamerio atributų, kokių nors žaidimu metu, būtų galima laimėt žaidimų, cs:go raktu, tie kurie nežaidžia jo, galėtu dovanot žaidžiantiems, taip atsirastu bendravimas ir pan... Tik reiktų palaiminimo iš gintaxo ir prašau, planuojames, svarstom visi drauge ir darom.

Jei nežadi pats investuot, net neverta siūlyt.[/quote]
Dėl mano katino meilės man, iš kur toks pesimizmas????? Kas tau sakė, kad nežadu investuot savo laiko tam????? Ir kur toks negatyvas žmogau??? Jei tartume daryt viską šiauliuose, ujei, mielu noru viską organizuočiau tarčiausi ir panašiai.... Tik reikia kitų supratimo, o ne tokio pobūdžio komentarų, kurie tik numuša mintį.....[/quote]

Rimtas teisus. Dėl perdėto cinizmo ir negatyvos negalima turėt gražių dalykų.
🕐 2017-04-01 21:19 #33
Wololo parašė:

Rimtas teisus. Dėl perdėto cinizmo ir negatyvos negalima turėt gražių dalykų.

Taip pat pridėsiu:
🕐 2017-04-01 21:35 #34
instafcku,
Pala, tai tu čia visus vadini *s todėl, kad dauguma nenori eiti į tą meet'ą? Tu tik pasiūliai tą meet'ą daryt, bet jai dauguma nenori, tai nenori, ir nebūtina čia pradėt kitų vadint *s tik dėl to..
🕐 2017-04-01 21:48 #35
a2 parašė:
instafcku, k*v adaptas, susirask draugu, žlugai n* :DDDDDDDD
Dar papildysiu, kad nemoki skaityti, arba per žemas IQ, kad suvoktum tekstą.
---
Noriu pridurti apie save, mieli ponai, jei asmuo nenardo visiem kas papuola, jis nėra pesimistas ar "neigiamas", jis tiesiog nėra attention whore, t.y. jis bendrauja su brandžiais asmenimis. Kadangi nesate mano "draugų" rate (draugų kabutėse, nes nelaikau draugais žmonių, kurių nepažįstu), neprivalau su jumis bendrauti. O jei nebendrauju, neverkite, nes tam yra priežastis, kodėl jums mano dėmesys nėra skiriamas.
P.S. parašiau trečiu asmeniu vieną sakinį, tikiuosi nekils Jums keblumų suprasti jį.

Draugų pas mane tiek kiek man reikia. O tu šūdo gabalas, nes viskas ką čia darai šitame forume tai tik neši supistą negatyvumo bangą. Geriau net neberašyk čia, nes tikrai nieko gero nepasakysi. O ar mano IQ žemas spresti tikrai ne tau nesubrendeli. :)
🕐 2017-04-01 21:49 #36
based1G parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]based1G parašė:
niekas cia nepaeis ir tiek, ar taip ar taip, cringe af.

Tau su tavo merga nepaeis crindžiau tu..

Bent jau tiek, kad yra kas tikrai už.. [/quote]
:DD apgailetinas, neverkslenk :D[/quote]

Tavo tėvo sūnus apgailėtinas. ;)
🕐 2017-04-01 21:51 #37
instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:
---
Noriu pridurti apie save, mieli ponai, jei asmuo nenardo visiem kas papuola, jis nėra pesimistas ar "neigiamas", jis tiesiog nėra attention whore, t.y. jis bendrauja su brandžiais asmenimis. Kadangi nesate mano "draugų" rate (draugų kabutėse, nes nelaikau draugais žmonių, kurių nepažįstu), neprivalau su jumis bendrauti. O jei nebendrauju, neverkite, nes tam yra priežastis, kodėl jums mano dėmesys nėra skiriamas.
P.S. parašiau trečiu asmeniu vieną sakinį, tikiuosi nekils Jums keblumų suprasti jį.

Draugų pas mane tiek kiek man reikia. O tu šūdo gabalas, nes viskas ką čia darai šitame forume tai tik neši supistą negatyvumo bangą. Geriau net neberašyk čia, nes tikrai nieko gero nepasakysi. O ar mano IQ žemas spresti tikrai ne tau nesubrendeli. :)[/quote]

Pagal tavo žodyną, matau, koks subrendęs esi, o kadangi pradėjai diskusiją, netildyk manęs. Rekomendacija tau, nebesireikšti šitam forume, kadangi, savo reputaciją, kurios ir taip neturėjai, susinaikinai visiškai, tad į tavo žodis jau 0 vertas. Sėkmės.
🕐 2017-04-01 21:52 #38
Tadas Blinda parašė:
instafcku,
Pala, tai tu čia visus vadini *s todėl, kad dauguma nenori eiti į tą meet'ą? Tu tik pasiūliai tą meet'ą daryt, bet jai dauguma nenori, tai nenori, ir nebūtina čia pradėt kitų vadint *s tik dėl to..

Žmogau, vienintelis dalykas ko aš noriu tai padaryt kažką gero šiai bendruomenei. Bet kai pasiūlai kažką visiem bendrai padaryt 90% atraufavelių čia užverčia tave nepasitenkinimo, cinizmo ir viso kito mėšlo krūva. Suprantu internetas yra be taisyklių, bet ir internete žmogus gali but žmogum kitam žmogui.
🕐 2017-04-01 21:56 #39
a2 parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:
---

Draugų pas mane tiek kiek man reikia. O tu šūdo gabalas, nes viskas ką čia darai šitame forume tai tik neši supistą negatyvumo bangą. Geriau net neberašyk čia, nes tikrai nieko gero nepasakysi. O ar mano IQ žemas spresti tikrai ne tau nesubrendeli. :)[/quote]

Pagal tavo žodyną, matau, koks subrendęs esi, o kadangi pradėjai diskusiją, netildyk manęs. Rekomendacija tau, nebesireikšti šitam forume, kadangi, savo reputaciją, kurios ir taip neturėjai, susinaikinai visiškai, tad į tavo žodis jau 0 vertas. Sėkmės.[/quote]

Ne tau sprest turiu aš reputaciją ar jos neturiu, turėjau aš ją ar ne. Jeigu tu čia vienas taip galvoji, eik į kampą ir paverk. Patarimų man taip pat nereikia, kadangi internetas yra vieša ir neribojama erdvė, tu neturi teisės man aiškint ar kažką daryt. Mano žodynas yra mano žodynas, bet jei tu sprendi, kad žodynas parodo koks žmogus yra išsivystęs, koks jo IQ, ir koks jis yra subrendęs, tokiu atveju turėtum eit psichologiją pasimokyt, nes ne velnio tu jos nesupranti. :)
🕐 2017-04-01 21:58 #40
Dabar tai jau tikrai lol :DDDDDDD
🕐 2017-04-01 22:03 #41
a2 parašė:

That's it ? That's all u can say ?

Jeigu tikrai kaip ir sakei tu neisi į šį meet'ą, prašau tada nebeteršt temos. :)
🕐 2017-04-01 22:07 #42
instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:

Jeigu tikrai kaip ir sakei tu neisi į šį meet'ą, prašau tada nebeteršt temos. :)[/quote]
Nebeturiu bendros kalbos su Tavimi, kadangi, aiškiai išvedžioji ne tai ką noriu aš pasakyti. Ateičiau tik tuo atveju, kai dalyvautų mane dominantys žmonės, kadangi jų nuomonė sutampa su manąja, neisiu.
🕐 2017-04-01 22:09 #43
a2 parašė:
[quote]instafcku parašė:
[quote]a2 parašė:

Jeigu tikrai kaip ir sakei tu neisi į šį meet'ą, prašau tada nebeteršt temos. :)[/quote]
Nebeturiu bendros kalbos su Tavimi, kadangi, aiškiai išvedžioji ne tai ką noriu aš pasakyti. Ateičiau tik tuo atveju, kai dalyvautų mane dominantys žmonės, kadangi jų nuomonė sutampa su manąja, neisiu.[/quote]

Na ir viskas, tvarka.
🕐 2017-04-01 22:15 #44
Jon4s4 parašė:
Jibat, mane ir vėl emo pavadino...

Fcking emo
🕐 2017-04-01 22:17 #45
Bam bim bom pom!!! WW3 confirmed! 100% real in the hood, pranks gone too far??!! *Blood warning*
Gerai, gyvenkime draugiškai, bičiuliai :)

O jei atsakant į temą normaliai, tai gal ir varyčiau, jei kur nelabai toli būtų, nes kelis šimtus km. nelabai norisi trenktis. Manau tokį meet'ą geriausiai vasarą būtų daryt, po visų egzaminų ir kitų reikalų. Kokioj sodyboj ar kur, atsipalaiduot ir praleist laiką, būtų visai gera mintis.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti