instafcku parašė:
[quote]based1G parašė:
[quote]instafcku parašė:
Supranti, aš nepasakiau, kad tavo tėvas apgailėtinas, o pasakiau, kad jo sunus t.y. tu esi apgailėtinas. :)
Gaučiau tai gaučiau, nieko tokio, gautum atgal. Na jeigu tu mielas šio forumo lankytojau bijai, nekalbėk už kitus. :)
Ne tau sprest turiu aš draugų ar ne, turiu tiek kiek man reikia. :)
Jeigu nežadi varyt, apeik šią temą. :)
skaityt aiskiai tai nemoki, bet cia ne mano problemos. o vienintelis apgailetinas tesi tu - tik tu cia bandai suburti zaidimu forumo bendruomene i susimatyma :D susirask draugu, zmogau.[/quote]
Jeigu tu galvoji, kad forumo narių susiburimas yra kažkas tavo manymu nekažką. Patarčiau tokiu atveju eiti galvą prasivedint, pasižiurėt kitų forumų meet'us. Nes turbūt tik tau vienam tai atrodo žema ir apgailėtina. Liudna, kad vaidini kažką tokio, koks realiame gyvenime net neesi. Gyvenimas tam ir duotas, kad jį išnaudotum, atrastum kažką naujo. Bet jeigu tu savo gyvenimą matai tik tarp keturių sienų, tokiu atveju man belieka tik apgailestaut dėl tavęs žmogau.
Kiek forumų kiek klubų daro tuos meet'us ir visi patenkinti. Ir šiaip meet'as nereiškia "ieškoti draugų", tai tiesiog susibūrimas bendraminčių žmonių kurie daro ar veikia kažką bendro, ar tiesiog turi kažkokią bendrą mintį (šiuo atveju turbūt tinka žaidimair kt.). Niekas tau nesako atvažiavus imt pult ieškot draugų. Jeigu tu nenori naujų draugų tu ir neieškosi. Tiesiog smagu pasidalint savo patirtimi su kažkokiais bendrą tikslą siekiančiais žmonėmis. O jeigu tu galvoji, kad meet'as yra ieškojimas draugų neturiu tada žodžiu daugiau tau.
Ne aš nenoriu, noras ir mintis yra du skirtingi dalykai - nemaišyk jų. Aš apie tai galvojau, vis del to, šis tinklapis gyvuoja jau senai, o ir visus čia esančius narius sieja žaidimai, tai kodėl nepadarius to susiburimo ? Aš tau dar kartą pasakysiu, kad draugų turiu tiek kiek reikia, ir čia jau ne tavo reikalas man aiškint ką daryt. :)[/quote]
Aš tai jau daug metų nieko nematau aš tai tikrai tarp keturių sienų, bet pakeisti nieko negaliu.