🕐 2012-02-19 21:15
Na pasakyti yra viena o padaryti kita ...
Dowexx parašė:
Na pasakyti yra viena o padaryti kita ...
Dowexx parašė:
Svarbus pranešimas .
Taigi viskam yra pradžia ir yra pabaiga todėl kaip bebūtu džiugu ar gaila , bet mano apžvalgu nebe išvysite Gameris.lt svetainėje , p.s šiandien dar pasirodo 1 bendra apžvalga , tai gausis kaip paskutinis mano darbas Gameris.lt svetainėje , bet aš vis dar liksiu aktyvus Gameris.lt vartotojas . Aš keliuosi į kitą puslapi ir ten jau darbuosiuosi . Taigi manau Gameris išsivers be mano apžvalgų , gal kas nors užims mano vietą , ir tęs video apžvalgų kūrimą .
Raceris parašė:
Taigi, kur dingo visi apzvalgas rasantys zmones? Be Dowexx gi budavo ir kitu, noreciau, kad pratestumete zaidimu apzvalgu kurima, nes man pvz. jas labai idomu skaityti.
Andan parašė:
Gaila Dowexx, gaila. O į kokį puslapį keliesi?
BloodyZero parašė:
[quote]Andan parašė:
Gaila Dowexx, gaila. O į kokį puslapį keliesi?
Vytenis parašė:
gal kas pastebejo , kad darbu mano jau gana senokai nera tai vot : sunkus metai buvo mokslai , daug ligu ir kito velnio tad zadu jau siom dienom pradeti vel kurti .... seip zadu video apzvalga koke susukti .... bet dar ilgai apmastyti darba teks .
ir del Dowexx gaila labai , gaila ... saunu buvo darbuotis viena darbeli su tavim ... gal kadanors dar susuksim koki viena :(
Dowexx parašė:
[quote]Vytenis parašė:
gal kas pastebejo , kad darbu mano jau gana senokai nera tai vot : sunkus metai buvo mokslai , daug ligu ir kito velnio tad zadu jau siom dienom pradeti vel kurti .... seip zadu video apzvalga koke susukti .... bet dar ilgai apmastyti darba teks .
ir del Dowexx gaila labai , gaila ... saunu buvo darbuotis viena darbeli su tavim ... gal kadanors dar susuksim koki viena :(