📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
STICKY Nori kurti žaidimų apžvalgas? Užeik čia!
57 žinutės · 39,948 peržiūros
🕐 2012-05-06 21:11 #46
GrizZzLy parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Vytenis parašė:
gal kas pastebejo , kad darbu mano jau gana senokai nera tai vot : sunkus metai buvo mokslai , daug ligu ir kito velnio tad zadu jau siom dienom pradeti vel kurti .... seip zadu video apzvalga koke susukti .... bet dar ilgai apmastyti darba teks .

ir del Dowexx gaila labai , gaila ... saunu buvo darbuotis viena darbeli su tavim ... gal kadanors dar susuksim koki viena :(

Gal... as iseinu nes nebesuspeciau dirbti dviejose puslapiuose ir laiko stoka , priimti sprendima nebuvo labai lengva .[/quote]Taigi sakai iseni ? Na ka buvo gera tureti tave gretuose , esi geras zmogus . Linkiu sekmingu apzvalgu ir visa ko geresnio . Stay strong comrad .[/quote]

Dowexx, išeini? :S Why? Why you do that? :S
🕐 2012-05-06 21:13 #47
EnlorsE parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Vytenis parašė:
gal kas pastebejo , kad darbu mano jau gana senokai nera tai vot : sunkus metai buvo mokslai , daug ligu ir kito velnio tad zadu jau siom dienom pradeti vel kurti .... seip zadu video apzvalga koke susukti .... bet dar ilgai apmastyti darba teks .

ir del Dowexx gaila labai , gaila ... saunu buvo darbuotis viena darbeli su tavim ... gal kadanors dar susuksim koki viena :(

Gal... as iseinu nes nebesuspeciau dirbti dviejose puslapiuose ir laiko stoka , priimti sprendima nebuvo labai lengva .[/quote]Taigi sakai iseni ? Na ka buvo gera tureti tave gretuose , esi geras zmogus . Linkiu sekmingu apzvalgu ir visa ko geresnio . Stay strong comrad .[/quote]

Dowexx, išeini? :S Why? Why you do that? :S[/quote]

Taigi parasiau del ko , tikiuosi kad atsiras kas mane pakeis .
🕐 2012-05-06 21:15 #48
Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Vytenis parašė:

Dowexx, išeini? :S Why? Why you do that? :S[/quote]

Taigi parasiau del ko , tikiuosi kad atsiras kas mane pakeis .[/quote]

Please, don't do that... you are in the Gameris.lt top10. in top10 you are Third... :S
🕐 2012-05-06 21:18 #49
EnlorsE , as jau padariau tai, perejau i kita svetaine , bet apie naujas apzvalgas butinai pranesiu Gameris.lt auditorijai . Beje as palieku tik apzvalgu kurima o kaip narys busiu aktyvus .
🕐 2012-05-07 15:00 #50
Dowexx parašė:
EnlorsE , as jau padariau tai, perejau i kita svetaine , bet apie naujas apzvalgas butinai pranesiu Gameris.lt auditorijai . Beje as palieku tik apzvalgu kurima o kaip narys busiu aktyvus .

Hurayyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🕐 2012-10-07 17:02 #51
Galeciau kurt bet uztat man tik 11 :( Delto blogai
Redaguota 2012-10-07 17:08
🕐 2013-06-30 20:20 #52
aš irgi norėčiau kurti teksto apžvalgas. jau feisbuke buvau sukures daug puslapiu o dabar kuriu apie apžvalgas žaidimu

as irgi noreciau pazekit https://www.facebook.com/zaidimuapzvalgos.lt mano pirmasis apzvalgu puslapis
Redaguota 2013-06-30 20:57
🕐 2013-06-30 21:37 #53
Ką manot apie tai? https://www.facebook.com/apzvalgos.lt
🕐 2014-08-11 17:37 #54
Zinoma, planuoju kurti vieno zaidimo apzvalga, neleakinsiu, parasysiu i skype vakare
🕐 2014-08-11 17:50 #55
BadFreak parašė:
Zinoma, planuoju kurti vieno zaidimo apzvalga, neleakinsiu, parasysiu i skype vakare

Tu matai kokio senumo temą prikėliai?
🕐 2017-01-07 23:52 #56
Tai kas nors čia rašo apžvalgas?
🕐 2017-01-08 09:46 #57
Machinery parašė:
[quote]PersonazasLT parašė:
Tai kas nors čia rašo apžvalgas?

Ne, cia ne tokia svetaine, kad reiktu apzvalgu.O ir be to cia turbut nera zmoniu galinciu apzvalgas rasyti.[/quote]
Būtu smagu paskaityti, apžvalgas.. Jei nėra gaila.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti