EDIT: Tyngiu pridet pr laiko 12 skaiciu :DDD
Nu * bugas!!! algoritm, galim... ateik i ta serva kur nezinomas dave. 77.241.194.13:27015 dabar !
Redaguota 2011-04-15 17:52
Ok aš tuoj ateisiu. :)
Mano nick Kavenskas!!
Redaguota 2011-04-15 17:53
Da jobany wrot kai gavau :D jis *** losia geriau uz mano bratka 50%...
gerai susitiksim vakare apie 10. Ei man yra beda su voice, per skype garsas toks svarus, o per cs trukcioja. nustatymus gal 10 syk perejau ir vistiek? gal yra kokiu budu kaip koki failiuka atsisiust ar ka?
malonu, buvo gameris saika susirinkus :)
Tu buwai tas Pu^Nokia ar kazkaip panasiai?
nea as spectinau kaip jus zaidziat:)
Snd ne ta diena buwo kad zaisciau cs,bet nswrb...
Tai koks tas tawo nick buwo?
taij as busiu uzsivadines Nezinomas nicku kaip ir gameryje,
Redaguota 2011-04-16 00:43
Nezinomas. Parašyk man tiksle valanda kur lošit ir serva. Paskui mano nick Kavenskas!! galėsim pora partiju sumesti.
Esu: steamed, lošiantis gth, cm, mix'us. Bet manau jei ruošiatės tapti skillu ant non-steamo, net neapsimoka iškarto :) Mano nuomonė: masofkėse žaisti beprasmiška, neišmoksi lošt, o gth paverksi metelius ir loši kaip skillas :)
Marteksas, aš turiu crecked steam nes pora kart pirkau apkniso mane. Daba man paaiškik kuo su tuo steam geriau loši tipo tuose gateriuose? Čia durnas isitikinimas. Nuo steam geriau neloši nors jis ir legalus. Galima koki serva pasidaryt 5x5 non bet kad visi butu draugai ar pns tada susirinktu be cytu be nieko ir loštu sau.
Cioperis, jamaica, nezinomas, owis, as siande gal cm eisim arba gth (serva turiu) jo ip 212.59.26.208:27015
gal algoritma pajimsim
Tik visi pakvieskit skype masytax jaigu eisit gth/cm !!
Redaguota 2011-04-16 12:38
Nu ok, suintrigavote :D Prisijungsiu prie jūsų, prisiminsiu vaikystę, parodysiu tikrąjį senajį Counter-Strike. Sakykit laiką ir IP. Slim Shady is coming.