Naudokis pradziai programe: Game Maker 8 cracked
beje game sukurti nesunku... beje galeciau prisideti
Redaguota 2011-10-18 16:17
Norėčiau visų dėmesį atkreipti , tų kas ketina padėti jei siūlote programa kurią jūsų manymui turėčiau naudotis papasakokite apie ją..
visi kas nori turime sutarti del engine kokio naudosime pvz unreal engine cry engine 3 ar kitoki pats as galeciau prisideti jei su cry engine 3 kursit turime sutarti del zanro zaidimo
Redaguota 2011-10-18 16:23
Kas norėtumėte kurti pasisakykite šioje temoje arba man į pm.
Redaguota 2011-10-18 16:31
temoje reiketu pasakyti su kokiu varikliu dirbsi >.> nes jei ne su cry engine as su kitais nelabai moku :D
kas zada kurti siustis is crydev.net taip pat uzsiregistruoti
Noriu prisidet :D
Pats kaskada esu bandes kurti zaidima bet buvo sunku, bandziau kaska padaryti su youtube pagalba, bet nk neisejo kaska blogai padariau :DD. turiu biski patirties :)
Redaguota 2011-10-18 17:17
cia rasit documentation kaip dirbti su varikliu http://freesdk.crydev.net/dashboard.action?spacesSelectedTab=all skype lusiukas 2
Butu smagu bent pabandyti. Mano skype sumasas49
halerotz , augius , Xtrail , LaurexZ , avx ir aš kursime žaidimą (taip pat lauksime ir daugiau žmonių)
Gal iš jūsų kas ką nors moka pavizdžiui modeliuoti , kurti muzika (aš norėčiau , nes esu gana patyres muzikantas) , kurti grafika , varikliuką ir t.t iš tų kas norite kurti surašykite ką sugebėtumėte ar norėtumėte tuo užsiimti. Beje kažkaip patogiau reiktu pasidaryti , kad visi rašyti galėtumėme tai gal tą specialų chatą man sukurti ?
Redaguota 2011-10-18 20:24
Tu gal visus tuos zmones susikviesk per skype ir sukur grupe, ar kaska panasaus...Ir ten viskas butu aptarta.
As galeciau apzvalga sukurt :D
Redaguota 2011-10-18 20:45
Jo mes sukursim , o tu apžvalga (y)
Beje sukūriau mums website kalbėtis manau patogiau , negu skype.
Redaguota 2011-10-18 20:49
Per kiek metu galvojat sukurt ?