SA:MP visiškai nesąmoningas :x:
sa-mp
l.o.l
nfs pro street
Manau CS. Visi klaseje apie ta CS ir kalba.Dapiso jis jau...
Redaguota 2012-03-30 14:18
O pasakykit man, kuo jum nepatinka L.O.L.?
djwilkeliz parašė:
O pasakykit man, kuo jum nepatinka L.O.L.?
Anksčiau L.O.L buvo geras žaidimas , o dabar ...
... prisirinko visokių nerd'ų , damdamų ir mažvaikių nesuprantančių normalių bajerių, kurie vos tik kas nepasiseka tai jau myžčioja į kelnes arba rage'ina stumdami ant kitų , jei tu pasakai kažką ne taip tai ant tavęs pradeda stumti , kad tu tipo jį įžeidei . Tą patį galima sakyti ir apie RuneScape .
P.S.
https://www.youtube.com/watch?v=3_Bain8uRkU
Redaguota 2012-03-30 14:48
blm is jusu daugumos komentaru vieni vaikai ir pats temos kurejas jeigu tau zaidimas igriso tai nereiskia kad jis blogas manau zaidima turetum ivertint pvz grafika istorija ir pan o jus cia tik savo nuomone pasaket
CS- neturi nei grafikos, nei istorijos. Tai jam jis ir nepatinka kas cia tokio?
Redaguota 2012-03-30 15:50
jis pats pasake jog jam jis igriso beto jeigu cs butu toks prastas tikrai tiek zaideju nebutu susilaukes beto grafika jis turi nebent norejau kad jis kad jis neturi labai geros grafikos
CS ir cs jis nedelvien yra * bet ir delto kad pvz, jei zmogus pradeda losti cs jis tampa pc vergu (ir man taip buvo). Tik pc on ir cesas. NX
dragon ltu 2 parašė:
Anksčiau L.O.L buvo geras žaidimas , o dabar ...
... prisirinko visokių nerd'ų , damdamų ir mažvaikių nesuprantančių normalių bajerių, kurie vos tik kas nepasiseka tai jau myžčioja į kelnes arba rage'ina stumdami ant kitų , jei tu pasakai kažką ne taip tai ant tavęs pradeda stumti , kad tu tipo jį įžeidei . Tą patį galima sakyti ir apie RuneScape .
Na bet juk čia visai ne į temą, paskaityk šitą komentarą:
tautvydas15 parašė:
manau zaidima turetum ivertint pvz grafika istorija ir pan
Va taip turėtų būti vertinamas žaidimas...
Redaguota 2012-03-30 16:20
Iš visų kiek žaidžiau tai cs. Nei grafika gali pasigirt (man šeip nereikia to). Nei istoriją turi, kas yra svarbiausia.
Istorija sakai ? man atrodo smagiai praleistas laikas yra svarbiau.