📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Baikit floodinti
56 žinutės · 15,636 peržiūros
🕐 2012-05-13 21:41 #16
Yra tema jusu video tai i ja ir kelkit, o ne floodinkit viso saito
🕐 2012-05-13 22:00 #17
Dat ass
🕐 2012-05-14 18:50 #18
Tai kam dowexx sukurė temą kad jis pats pafloodintu.. O tam kad keltumet savo *s video.... Tadasz jau kaškelintas epizodas ir dar sau normalaus intro nesusikuri... Savo medinius bl kaškokius.... Fifa aš nickų neisiminsiu. Kai reikės to ir isiminsiu.... O tadasz mano editas 4x geresnis nei tavo....
🕐 2012-05-14 18:59 #19
MoDiZzZ parašė:
Tai kam dowexx sukurė temą kad jis pats pafloodintu.. O tam kad keltumet savo *s video.... Tadasz jau kaškelintas epizodas ir dar sau normalaus intro nesusikuri... Savo medinius bl kaškokius.... Fifa aš nickų neisiminsiu. Kai reikės to ir isiminsiu.... O tadasz mano editas 4x geresnis nei tavo....

Tik nereikia cia pradeti , ai zinok seip kuriu temas neturedamas ka veikt , su tokiu mastymu toli nenueisi .
Beje gal prisiminkim kaip ten su avatarais buvo ? A ... ?
Taigi gyvenkim po senovei ir nekelkim barniu , bereikalingu .
Redaguota 2012-05-14 19:04
🕐 2012-05-14 19:03 #20
MoDiZzZ parašė:

geriau butu kad isimintum. vapse jei tau nepatinka - neziurek. nafik cia reiskies?
o del intro - kas kaip nori tas taip daro. speju pats jokio neturi ir stumi cia...
🕐 2012-05-14 19:08 #21
dragon ltu 2 parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
[quote]Vytenis parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
Nu kas čia apsėdo... Keiskit iš gameris į moviemakeris pavadinimą. Flood ir flood su savo tais video.... Iš jūsų tu floodų geriausi tai dowex ,tadasz997,fifaevolutiony, dar mixell ir grownas galima pridėti.... ir dar ten kaškas kur kuria alone in the dar video... jusu tai micrafai sulužė, tai kokybė medienos gabalas, Vaikiškas balsas. Baikit floodinti... Norit reklamos eikit į moviemakerių webus ir ten floodinkit.....

atsiprasau medis , jei jau nepatinka neziurek ir isvis flood sako jokio flood nemaciau ir kuo susiijas floodas su video :D ?[/quote]

medis... :D[/quote]

[/quote]

da art. :D[/quote]

[/quote]
Pewdiepie !!!!!!!!! :D
🕐 2012-05-14 19:10 #22
MoDiZzZ parašė:

Jau tik netrink lazankių , kaltini kitus nors pats nesi šventas :
Pats keli skandalus , kad tipo kiti kopijuoja tą ką tu parašei ;
Pradėjai daryti izdivonus su avatarais + lyginai Edwis-rx8 (nepykit jei padariau klaidų painus nickas) avatarą su savo sigu (kuris yra š*do vertas).
Rašai prasčiau nei mano sesė , kiek tau išeina iš lietuvių kalbos , 3 ?
Pačio šūdini video , o dar ant kitų stumi .
Sprendžiant iš to kaip tu elgiesi galima sudaryt išvadą :
Elgiesi kaip visiškas 3,14daras .
🕐 2012-05-14 19:33 #23
dragon ltu 2> Pritariu
🕐 2012-05-14 19:35 #24
ArnasNike parašė:
[quote]Vytenis parašė:
[quote]MoDiZzZ parašė:
Nu kas čia apsėdo... Keiskit iš gameris į moviemakeris pavadinimą. Flood ir flood su savo tais video.... Iš jūsų tu floodų geriausi tai dowex ,tadasz997,fifaevolutiony, dar mixell ir grownas galima pridėti.... ir dar ten kaškas kur kuria alone in the dar video... jusu tai micrafai sulužė, tai kokybė medienos gabalas, Vaikiškas balsas. Baikit floodinti... Norit reklamos eikit į moviemakerių webus ir ten floodinkit.....

atsiprasau medis , jei jau nepatinka neziurek ir isvis flood sako jokio flood nemaciau ir kuo susiijas floodas su video :D ?[/quote]

medis... :D[/quote]

[/quote]

da art. :D[/quote]

[/quote]
Pewdiepie !!!!!!!!! :D[/quote]

You mean PewDiePie ?
🕐 2012-05-14 19:37 #25
Tas ciuvas PewDiePie? Roza tai gera....
🕐 2012-05-14 19:38 #26
Dalinai pritariu MoDiZzZ , nes gi ten kas pradejo tadas lyg ir kurti video ir tada lavina nesamoniu uzgriuvo . Du is triju darbai su WMV , video lagina , balsas nemutaves . Gal palikit kurima expertam , a ? That includes Dowexx , Vhilts , tadas .
🕐 2012-05-14 19:40 #27
Drygas parašė:
Tas ciuvas PewDiePie? Roza tai gera....

Epic man who screams like a little girl .
🕐 2012-05-14 19:43 #28
dragon ltu 2> Jo vid garsas (sup*stas rekimas) vos man ausu nenunese -.-
🕐 2012-05-14 19:48 #29
Drygas parašė:
dragon ltu 2> Jo vid garsas (sup*stas rekimas) vos man ausu nenunese -.-

RIP headphone users ...
🕐 2012-05-14 19:50 #30
De*ilai : ) .
Rimtai aš pritariu ModizZz .
Iš žaidimų puslapio, norit padaryt sup*stų video, reklamų puslapį .
Norit kelt yra tam atsikras skirelis video, ir reklamoms, o ne šaukykloi .
O jei ir taip nepatinka kurkites nuosavus puslapius ir kelkit ten o ne čia floodinkit .
Manau, BloodyZero, Gintaxas ir Judita_Ivans turi užtektinai darbo ir be jūsų Offtopic temų, ir nuolatinių flood ..
Išmokit pagarba rodyt administratoriam pogalais ..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti