Sveiki, nuo kelintos klasės prasideda informatikoje programų kūrimai, redagavimai ir t.t..Klausiu, nes dabar šūdą malam su Exceliu ir nieko neišmokstam, taigi labai laukiu kada prasidės tokie rimtesni kompiuterijos dalykai.
Sake pasmus prasidės nuo 9 kl. O dbar tai su world rasom viskokias nesamone ir failu ieškom.
Redaguota 2012-05-26 16:57
Aina na!!! !@#!@$#!@$!#@$!#@!@# Dar tiek laiko *nėsim po Excelius chujekselius (doh)
Neisit dar bus apie intika ir mum buvo kazkoks komenskiologo ailas tas išvis
Nu va tas komenskiologo tai vapšė ne į temą informėj, piešt krč su vėžliu jobanu b..
Musu visa klase nervojuosi su tom komandom.
O mums jau normaliai ;) nuo 9kl.
Cia siaip labai nuo mokyklu priklauso...
Mokytoju klauskit, pasakis.
Redaguota 2012-05-26 17:25
Na nuo 10kl man bent prasidejo , o po desimtos gali testi mokytis programavima , bet tikrai nieko doro neismoksi pats pasiemiau kad tik pas direktore nereiketu eit informos :D , nors gal 12 klasei jau kazkas rimtesnio ir bus , bet 10kl tikrai nieko ispudingo , rasai paprasciausias programas .
Redaguota 2012-05-26 18:13
Tai tada total peace of *!Aš visvien iki 10 tik eisiu, ir nieko neišmoksiu.O Dovydai, ką 8,9 klasėje darėt per informę?
Šiaip bent pas mane shulėj nuo 10kl reikia pasirink informatikos kryptį, tai programavimas, tinklalapių kūrimas ir leidybą. Aš pasirinkau programavimą. Tie du yra vaikų žaidimai.
Nu cebra zinokit cia nuo mokyklos priklauso ir nuo mokytojos(ju) As jau baigineju 10 kl ir tik pries pora dienu baigem darba visa su exeliu ir daugiau niek nebedarysim :D