📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Dėl informatikos.
24 žinutės · 8,866 peržiūros
🕐 2012-05-26 20:12 #16
Programavimas, tai ko man reikia, aš visvien tik kompiuteriją išmanau daugiausiai, ir darbas ateities bus susietas su kompiuteriais, nes aš daugiau niekam tikęs :D
O webus kurt moku, bet nenutuokiu, kaip suprast tą "leidybą" ?
🕐 2012-05-26 20:34 #17
Mano klasiokas ir NOLIFERIS isvis ziema neina i lauka vasara biski tai jam is informatikas vos 4 iseina o as ors ir ne noliferis bet is informatokos 9.33 :D :D :D
🕐 2012-05-26 21:00 #18
Lavuons parašė:
Tai tada total peace of *!Aš visvien iki 10 tik eisiu, ir nieko neišmoksiu.O Dovydai, ką 8,9 klasėje darėt per informę?

Hmm... neatsimenu :D Atrodo kad su ekseliu ir wordu dirbom .
🕐 2012-05-26 21:05 #19
Lavuons parašė:
Programavimas, tai ko man reikia, aš visvien tik kompiuteriją išmanau daugiausiai, ir darbas ateities bus susietas su kompiuteriais, nes aš daugiau niekam tikęs :D

Bet su moviemaking nekaip :D
🕐 2012-05-26 21:19 #20
Gimnazijoj pradejeau programas rasyt nuo 9kl, dabar baigiu 11kl ir mes visus metus su C++ rasem programas(jei matkeje gerai nesigaudai bus ragas), dar rasydavom visokias nesamones su word dabar pradejom dometis openoffice writter.
🕐 2012-05-26 21:40 #21
MoDiZzZ parašė:
[quote]Lavuons parašė:

Bet su moviemaking nekaip :D[/quote]
Taigi nenorėk kad kurčiau kaip profas, tai buvo viso labo tik 3-ias video, ir taip, nuo pirmų dviejų, manau labai didelę pažangą padariau.
🕐 2012-05-26 23:11 #22
Lavuons parašė:

Su leidyba reikia dirbt microsoft programomis pagrinde, office, publisher ir kt.
🕐 2012-05-27 04:24 #23
Šiaip daug kas priklauso nuo mokytojų ir nuo mokyklų, mes nuo 9 klasės pradėjom rimtus mokslus su EXEL kurio visi nekenčia, ir niekam jo nereikia . O WORD net kompuose neliko .
🕐 2012-05-27 09:57 #24
Bent jau pas mane tai normaliai, 8kl pradzioje excel ir powerpoint, ant galo html, photoshop, ir viso kurso kartojimas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti