📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kiek man tai kainuotų
18 žinutės · 6,036 peržiūros
🕐 2012-06-04 00:09 #16
Mano patarimas tiksliau aš pats taip dariau Turėjau PC lėvaks buvo nk nebetraukė geresniu game Nusipirkau padivėta truputi geresni Kompiuteri su naujesnėmis dalimis Aišku nepirkau ten Turbo PC pirkau normalu su Lėva vaizdine paskuj nusipirkau Nauja Vaizdine isidėjau ir man dbr viskas puikiai veikia losiu viska nuo GTA IV iki BF 3 ir dar toliau
Tiesiog Nusipirk kita kompa padivėta papigei tada dasidėk ka reikia ir bus OK. Ir tikrai pigiai apsiėjau . :)
🕐 2012-06-04 06:51 #17
Toxas parašė:
[quote]zarskis parašė:
[quote]Martis7 parašė:
čiaip man nepaveža tesiog čia yra nba 2k12 reikalavimai ir aš net nebandžiau, nes žinau kad nepaveš ir tesiog norėčiau sužinoti kiek maždaug lt reiktu persidėt detalias ir tiek :)

Patikek. Tikrai sita zaidima paves ir net nestriks ;) Mano Pc vos ne pusiau silpnesnis ir veikia :) Beveik nestringa. (tik kai video rodo)[/quote]
Ar toks senas kompiuteris net ir po patobulinimu paleis bet koki nauja zaidima - cia yra beveik kaip loterija.[/quote]

Nauji zaidimai yra dvkieju rusiu:
Tie kuriuose mazai veiksmo ir tie kuriuose jo daug. pagal tai ir galima spresti ar ji paves ar ne. Pries siunciant reik paziureti pora "GamePlay" ir isitikinti :)))
Redaguota 2012-06-04 06:51
🕐 2012-06-04 11:09 #18
zarskis, is kur toks samprotavimas?:) Jeigu taip manai , tuomet palygink, kiek resursu reikalauja tokie zaidimai, kaip gta 4 ar deus ex , moder warfare 3(kuriuose veiksmo i valias) su zaidimais - anno 2070 artropico 4 ir pamatysi, kad jokio ryskaus skirtumo nera. Turint sena pc, svarbiausia yra, kad jis aplamai paleistu ir technologiskai palaikytu naujausius zaidimus.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti