Sveiki,
Vėl prašau jūsų nuomonės klausimu dėl E3 konferencijos. Kas mažiausiai apsišiukšlino šioje konferencijoi. Microsoft nors atrodo išleis visai gerų žaidimų, bet labai apsišiukšlino su tuo savo kinectu. Nintendo kaip visada pristatė kai ką įdomaus, bet tikrai neverta daug dėmesio. EA na apie juos neturiu nuomonės, taigi man asmeniškai Ubisoft atrodė geriausiai. Parašykit ir savo nuomonę. O tiksliai dar dėl EA mane labiausiai nuvylė kad jie uždėjo premiuma ant BF3.
Redaguota 2012-06-10 13:03
Taip Ubisoft tikrai gerai pasirodė ko negaliu sakyti apie EA . EA pinigų vergai , jiems net nerūpi jų klientai bei jų nuomonė (nors KARTAIS atsiranda šviesių protų dėl kurių atsiranda ir išimčių ) , jiems rūpi tik prastumti š*dą , kad gautų lengvų pinigų .
Redaguota 2012-06-06 19:02
Ubisoft, geriausia savybe buvo kad viskas buvo perteikta su humoro jausmu.. Taip atsirado kažkoks ryšys su žiūrovais... SUPER, tiek iš pasirodymo pusės, tiek iš nuveiktų dalykų...
Labiausiai tai Microsoft nuvylė, nieko gero neparodė, galima sakyt visus savo veiklos metus ant to Kinecto sukišo... Didžiausia jų naujiena, jog Internet Explorer pasirodys ant Xbox'o...
Redaguota 2012-06-06 19:05
Mano nuomone Ubisoftas geriausiai buvo pasiruose jautesi tas rysis su zmonemis tikrai nustebino zaidimais jau keleta isirasiau i savo laukiamiausiu sarasa . O kazkaip nuvyle mikrosoftas nieko taip ir naudingo neparode . Dar EA patiko pristate tikrai geru zaidimu bet man is ju kazko truko .
Dėl Microsoft turiu pasakyt laukiu South Park žaidimo jie vieninteli pajuokaudami gerai pristatė. Bet daugiau microsoft labai bjaurus buvo.
Tai aišku Ubisoft jis sukures yra Assasin ir daug game
man tai labiausiai ubisoftas su savo sex jokes :Dir siaip idomus zaidimai su nintendo tik pikimin 3 :D microsoftas gal dar visai nieko EA irgi normaliai pasirode tik va nintendo man pvz tik pikmin 3 buvo idomiausias is ju visu zaidimu kad ir kaip reklamavo ta wii u vistiek neitikino nusipirkti :D
as kaip ir buvau uz ubisoft tai taip ir liksiu visada. Ir EA visai nieko bet kazkas vistiek ne tas.
Redaguota 2012-06-06 20:34
Still no news on Mafia III :|
Na vienintelis dalykas kurio laukiu iš EA tai Dead Space 3 :)
jo as ir, beje GrizZzLy tu minejai mafija III, nejaugi iseis ir trecioji ? butu labai zjbs.
NyNe parašė:
jo as ir, beje GrizZzLy tu minejai mafija III, nejaugi iseis ir trecioji ? butu labai zjbs.
Na labai jau cia neaisku ... Vienu metu 2K Czech bankrutavo , o ziu prisideda prie GTA V kurimo ir patvirtintas Mafia III ... Labai labai tikiuosi nesusiks serijos . Time will tell and let's pray to god that Vito will save Joe in Mafia III !
Redaguota 2012-06-07 22:04
Man geriausia yra capcom :D