dragon ltu 2 parašė:
Vistiek geriau jau žaisti jį negu susmirdusį COD kuriame pilna miniatiūrinių map'ų ir vos tik kas apsiverkiančių vaikų .
Man tai asmeniškai geriau COD MW2 bentjau bugu ir glitchu ne tiek daug ir premiumo nėra. O dėl pačios bendruomenės tai visur vienodai tik žiūrint į kokius serverius eini.
Redaguota 2012-06-08 17:28
dragon ltu 2> visiskai sutinku su tavimi. COD koks buvo * toks ir liks visada, db tas BO 2 turi iseiti tai ten jau isviso nesamone kazkokia, visokie future ginklai, robotai ir visa kita, mane tai nervina, geriau jau normalu kara pazaisti su normaliom kulkom, negu su kazkokiais lazeriais, robotais, bangomis ir su visu kitu slamstu. BF3 simtu kartu geresnis uz COD ir nera ko lyginti.
Redaguota 2012-06-08 21:17
dragon ltu 2> o ten origin rakta galima nusipirkti ar seip sau serial kuris padaro tave legaliu ?
NyNe parašė:
dragon ltu 2> o ten origin rakta galima nusipirkti ar seip sau serial kuris padaro tave legaliu ?
Nežinau net kaip žalesniems paaiškint ir nenoriu labai jau pripjaut grybo... Žodžiu ten pardavinėja steam ir origin raktus ir tai yra toks pat tinklapis kaip VSSP.lt tik , kad ten viskas rusų kalba + iš ten perka raktus lietuviškos internetinės parduotuvės kaip VSSP.lt , gamecard.lt ir pirkpcžaidimą.lt
P.S.Pats tinklapis saugus , pats iš ten pirkęs nemažai grajų ir kas svarbiausia ten - nepučia tau arabų dėl raktų veikimo kaip , kad VSSP.lt daro . Duoda veikiančius raktus .
Redaguota 2012-06-09 11:20
dragon ltu 2> ka turejai omeny zaliems ? o seip gal as is ten bf3 rakta nusipirksiu nes matyt kad tikrai gera parduotuve.
NyNe parašė:
dragon ltu 2> ka turejai omeny zaliems ? o seip gal as is ten bf3 rakta nusipirksiu nes matyt kad tikrai gera parduotuve.
Nesuprantantiems . (neįsižeisk)
Redaguota 2012-06-09 11:21
dragon ltu 2 parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]dragon ltu 2 parašė:
Vistiek geriau jau žaisti jį negu susmirdusį COD kuriame pilna miniatiūrinių map'ų ir vos tik kas apsiverkiančių vaikų .
Man tai asmeniškai geriau COD MW2 bentjau bugu ir glitchu ne tiek daug ir premiumo nėra. O dėl pačios bendruomenės tai visur vienodai tik žiūrint į kokius serverius eini.[/quote]
Š*knon tuos bugus ir glitchus (tuo pačiu ir MW2 bei MW3) man ant px . Jei tu esi grafikos auka tai aš nekaltas . Kuo man Battlefield 3 patiko ir patinka :
1.Dideli mapai ;
2.Daug ginklų ;
3.Yra didelis transporto asortimentas ;
4.Yra fizika ;
5.Yra C4 ;
6.Jis nėra nuvalkiotas , jis yra originalus (ne taip kaip MW3) ;
7.Kai atsibosta įprastai šaudyti priešininkus , gali susirasti savų būdų kaip padurniuoti .[/quote]
Prie ko čia grafikos auka xD BF3 dar geresnė grafika genijau. Aš žmogus smagaus pasišaudimo tipo, o ne tikrovės ir taktikos. Jei taip jau tikroviškumo nori eik nusipirk ginklą ir lakstyk po miestą. Beje C4 yra ir CODe.
Redaguota 2012-06-09 15:31
dragon ltu 2> ne as neisizeidziu tiesiog nesupratau ka turejai omeny pasakydamas zalias :D db supratau.
Redaguota 2012-06-09 21:36
Man tai visu pristatymai patiko :)
Už ką facepalmai prašau paaiškink.