NyNe parašė:
nzn jeigu tik ne motinine plokste (labai tikiuosi) tai as busiu laimingiausias zmogus pasaulyje :D bet is kilobaito tai nebrangiai galima zveri nusipirkti kazkur uz 2000 lt maciau vakar parduotuvej kai vaziavom pirkti vaizduskes.
bet jauciu niekas man nepirks naujo pc nebent paciam reik taupytis.
Ant gimtadienio gal ir atsiųsčiau tau kokius 4gb ram'ų .:D:D
Redaguota 2012-06-10 16:11
aisku dekuj bet mano gimtadienis jau senokai buvo :D ( kokio *o tu man pries gimtadieni nepasiulei :D)
NyNe parašė:
aisku dekuj bet mano gimtadienis jau senokai buvo :D ( kokio *o tu man pries gimtadieni nepasiulei :D)
Redaguota 2012-06-10 16:31
:D
bet tai jeigu motinine prasta tai gal galima biski silpnesne isideti vaizduske ar ne ? nu aisku stipresne negu buvo pas mane anksciau, nes ta sena tai nieko neisvezdavo.
Redaguota 2012-06-10 18:39
nu ir prirasei :D bet db tikrai negalesiu viso sito nusipirkti (nebent kada ateityje) nes kaina ne mano kisenei, nu bet aciu uz pagalba.
aciu uz pasiulimus :D bet db isvis nieko nepirksiu, teks irvel sedeti su integruota vaizdo plokste, laikui begant gal ir nauja pc nusipirksiu.
jeigu neintegruota vaizdo plokste tai manes jus isvis kelis menesius nematytumet gameryje. as su ja gi gal 8 ar 9 menesius sedejau tai jau taip uzkniso kad negaliu, nieko nei pazaisi nei ka tik per interneta klaidziot ir vsio. bent gerai kad dar integruota buvo nes be jos isvis sedeciau be pc.