Tema neregėjusiems šio YouTube nario.
http://www.youtube.com/user/DamagePlanLTU/videos
Žiūrėkit klipus, įsijunkit ir senesnių, matysite - ,,Subscribe'' savaime spausis, manau nė nereikia daug pasakoti apie jį. Žmogus labai geras, randa laiko pažiūrėti ir kitų klipus, kad ir kokie jie būtų. :)
Redaguota 2012-06-23 17:16
truksta??? mano kanala matei? :D
DamagePlanLtu geriausias!
FifaEvolutionify parašė:
truksta??? mano kanala matei? :D
Turėjau omenyje, kad pas jį 599 subscriber'ių buvo, dabar 600. :) Taip, kanalą mačiau ir ne vien, mažiau erezijų. :D
DeivisCola parašė:
DamagePlanLtu geriausias!
Taip taip, bent jau aš tikrai žinau, bet ši tema jo rėmimui, po galais! :D
Redaguota 2012-06-23 14:22
jei bus Minecrfat Video bus ir sub
TipleX parašė:
jei bus Minecrfat Video bus ir sub
Žmonės šiais laikais... Tik Minecraft galvoje, o kad kietų veiksmo/stealth/horror žaidimų pilna jo kanale ir nesugeba ,,Subscribe" paspausti, tai gėda. Minecraft tikrai nebus, ne jo skonio žaidimas. :)
Redaguota 2012-06-23 17:14
Man patiko kad jis padare Hitman ir vis dar daro gerai kad jis Minecraft nedaro nes Minecraft'o pilna youtube pirkimsta
as jam dar aksciau siuliau kad idetu i webus tas sake galbut BTW jis geriauses komentatorius net uz kesmina geresnis :D
LeRojus parašė:
Man patiko kad jis padare Hitman ir vis dar daro gerai kad jis Minecraft nedaro nes Minecraft'o pilna youtube pirkimsta
Tai taip , kemša į youtube jį bei sup*stus "SAMP videos" visokie mažvaikai ir noob'ai (yra ir normalių žmonių , bet lietuvių tarpe mažai yra) , bei laiko save "pro geimeriais" nors yra visiški lodoriai . Greitai nuo to minecraft'o "išgyvenimų" ir Samp videos YouTube taps antra VideoGaga .
Redaguota 2012-06-23 17:40
Man tai darosi bloga nuo to MC kaip pradeda visokie kelt
man irgi truksta subu gal norit i mano kanala zvilgtelt gal i patiks ir subu duosit bent keleta mano kanalas apie ivairius zaidimu walkthrough'us galit siulyti ir kokius zaidimus tureciau filmuoti stai link: http://www.youtube.com/user/GRANDTHEFTAUTO570?feature=mhee
o jis man patinka, tikrai moka komentuoti ir dar gana juokingai, sitaip jo video tikrai nepabosta ziurėt kai dar gali ir pasijuokti is konors :)