📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar apsimoka?
20 žinutės · 7,099 peržiūros
🕐 2012-06-25 12:35 #16
FeelingHigh parašė:
[quote]Killeris parašė:
Assassin - bet ji ilgai tau nebelaikys .
O tos RAZER ilgai labai ilgai .

B*tch Please :
Nusipirkau ACME gamybos klaviatūrą prieš 4 metus už 20Lt ir ji man vis dar veikia (net žinant faktą , kad mane galima priskirt prie hardcore gamers , nes tenka atlaikyti jai nuo manęs gana nemažai smūgių kai pagauna mane pyktis )

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4223937_700b.jpg[/quote]

But ji tau vistiek nebeužilgo suges, o tos, iš b*bis žino ko padarytos, nes kiek forumuose skaitau, tai kaikuriem jau šešti metai laiko .
🕐 2012-06-25 12:51 #17
Killeris parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Killeris parašė:
Assassin - bet ji ilgai tau nebelaikys .
O tos RAZER ilgai labai ilgai .

B*tch Please :
Nusipirkau ACME gamybos klaviatūrą prieš 4 metus už 20Lt ir ji man vis dar veikia (net žinant faktą , kad mane galima priskirt prie hardcore gamers , nes tenka atlaikyti jai nuo manęs gana nemažai smūgių kai pagauna mane pyktis )

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4223937_700b.jpg[/quote]

But ji tau vistiek nebeužilgo suges, o tos, iš b*bis žino ko padarytos, nes kiek forumuose skaitau, tai kaikuriem jau šešti metai laiko .[/quote]

Aš nemanau , kad ji turėtų sugest , na , bet jei tu klaviatūrą daužysi ją kaip Angry Germany Kid tai tu kas metus keisi ir keisi ją . Atsimink : Jei tu daiktą naudosi pagal paskirtį ir jei tu jį saugosi , tai jis tau tarnaus ilgai . Iš ko pagamintos ? Žiūrint apie kokias klaviatūras kalbi , nes jos yra 2 rūšių :
Mechaninės ir guminės , jos yra pagamintos iš plastmasės ir gumos , be to machaninėse daugiau plastmasės kišama .
Redaguota 2012-06-25 12:52
🕐 2012-06-25 13:01 #18
nogalosa parašė:
Ar apsimoka imti šią klaviatūrą: www.varle.lt/#!/isoriniai-irenginiai-ir-priedai/klaviaturos/keyboard-g19-gaming-rus920-000977-logitech.html. Ši klaviatura skirta gameriams, turi net lcd ekranėlį, kuriame rodomas laikrodis, ram, cpu vartojimas, rrs feed'ai, youtubes video žiūrėjimas ir kt. Turi usb išvestis (veikia kaip USB prailgintuvas), medios valdymą, 12 macro mygtukų, galima paspausti iki 5 mygtukų vienu metu... Taigi, ar verta?

Tau paciam, geriau sprest, ar pirkti sia klaviatura, ar ne. Juk prie tavojo pc esanti klaviatura turi atitikti tavo poreikius, o ne musu. Jeigu tu jos nori, tuomet imk, o jei abejoji, galbut dar nepakankamai nori, ir tokiu atveju geriausia bus dar susilaikyti. Taip pat jeigu nori grazaus zaislo, tuomet prasom, imk sia klaviatura, taciau kaip pastebejau, daugelis rimtu gameriu siuo metu mieliau renkasi kiek paprastesnes mechanines klaviaturas rimtam zaidimui.
🕐 2012-06-25 13:15 #19
Turiu ACME kalvetura, dar yra 9 greitieji mygtukai, ir temokejau 30lt, ir plykiu be problemu, ir patogi ir laiko.
🕐 2012-06-25 14:09 #20
Pirkau Maximoje ACME klaviatura uz 20LT, jau laiko 4 metus...
Beto kam tau tokia klaviatura reikalinga? Pagalvok gal konors labiau prireiks, vietoje taves pataupyciau, ir nusipirkciau koki mopeda, arba dvirati.
Redaguota 2012-06-25 14:10
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti