Killeris parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Killeris parašė:
Assassin - bet ji ilgai tau nebelaikys .
O tos RAZER ilgai labai ilgai .
B*tch Please :
Nusipirkau ACME gamybos klaviatūrą prieš 4 metus už 20Lt ir ji man vis dar veikia (net žinant faktą , kad mane galima priskirt prie hardcore gamers , nes tenka atlaikyti jai nuo manęs gana nemažai smūgių kai pagauna mane pyktis )
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4223937_700b.jpg[/quote]
But ji tau vistiek nebeužilgo suges, o tos, iš b*bis žino ko padarytos, nes kiek forumuose skaitau, tai kaikuriem jau šešti metai laiko .[/quote]
Aš nemanau , kad ji turėtų sugest , na , bet jei tu klaviatūrą daužysi ją kaip Angry Germany Kid tai tu kas metus keisi ir keisi ją . Atsimink : Jei tu daiktą naudosi pagal paskirtį ir jei tu jį saugosi , tai jis tau tarnaus ilgai . Iš ko pagamintos ? Žiūrint apie kokias klaviatūras kalbi , nes jos yra 2 rūšių :
Mechaninės ir guminės , jos yra pagamintos iš plastmasės ir gumos , be to machaninėse daugiau plastmasės kišama .
Redaguota 2012-06-25 12:52
Turiu ACME kalvetura, dar yra 9 greitieji mygtukai, ir temokejau 30lt, ir plykiu be problemu, ir patogi ir laiko.
Pirkau Maximoje ACME klaviatura uz 20LT, jau laiko 4 metus...
Beto kam tau tokia klaviatura reikalinga? Pagalvok gal konors labiau prireiks, vietoje taves pataupyciau, ir nusipirkciau koki mopeda, arba dvirati.
Redaguota 2012-06-25 14:10