🕐 2012-09-03 15:43
GrizZzLy parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]gozynas parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:
kaskoki nauja klasioke pas mane... nauja aukletojuoja... ir dar girtas eso... tai krc jau 5 min rasau cia... visas svirduliuoju... ir dar gerai tas... kad ryt stupudovai nieko neprisiminsiu
Įdomu kas vaikams parduoda alchoholį....[/quote]
Dowexx Man Atrodo Jis Ir Nuo Pieno Su 4% Riebumo Apsinestu...[/quote]Taigi taip yra . Sulciu isgeria ir jau partempt namo reik ... Jei rimciau tai * jis , kad tokio amziaus geria , plius dar pasigyre .[/quote]
Tas jaunimas siais laikais. Giriasi, kad geria ruko - tipo „kieti”.[/quote]
Va va , nuo to prasideda viskas ...ankščiau vaikai nei rūkydavo nei tuo labiau gerdavo...[/quote]Kai mano tevas papasakoja apie savo vaikyste atrodo sneka apie akmens amziu :D Karta nukosejo medaus backa , suvalge visa , ir gavo aust nuo motinos ;D[/quote]
Mano tėvas nevogė medaus , nes turėjo jo sočiai ...
Vieną kartą pasakojo , kad būdamas 13 metų su draugeliais išlėkė pasivažinėti su dviračiais į šviežiai iškastą karjerą + jo kaimystėje gyveno toks skundikas ir jis turėjo močiutę kuri už kiekvieną paskundimą duodavo jam po bandelę + ji buvo pletkininkė . Taigi tėvas važinėjo po karjerą visą dieną , o po to grįžo namo (kaip tik tuo metu užtvindė karjerą) , nes pavargo , bet prieš tai užsuko į krautuvę nusipirkt atsigert . O kaip tik po to kai jie išvažiavo skundikas pranešė bobutei , kad jie važinėja po karjerą , tai ji pranešė mano tėvo tėvams , o tie pagalvojo , kad jie paskendo . Tie kvietė gelbėtojus ir ruošė tinklą ... ieškojimo procesas truko 4h , nieko nerado . Grįžę rado sūnų sveiką , gyvą žiauriai apibarė ir kartu džiaugėsi , kad gyvas . Sužinojęs tėvas , kad jį paskundė tas lepšis tai jis jį prilupo .
Redaguota 2012-09-03 15:53