📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Mokykla
35 žinutės · 10,702 peržiūros
🕐 2012-09-03 13:46 #16
The parašė:
Na man kaip Rugsėjo pirmos šventė tai visai patiko, tik va tiek kad, nauja mokykla (gimnazija), auklėtoja papuolė dirbanti mokykloje net 2-trus metus, ir rodydama mums kabinetus pati maišosi... Nu nieko kaip nors ;D

Lapkūnaitė? :DDDDD
🕐 2012-09-03 13:51 #17
Tapati mokykla, tie patys klasiokai. Tik kelios naujos mokytojos...
🕐 2012-09-03 13:55 #18
Gintax parašė:

Lygiai tas pats ir man.. :D
🕐 2012-09-03 13:58 #19
LetsDoIt parašė:
[quote]Gintax parašė:

Lygiai tas pats ir man.. :D[/quote]
Man taip pat.
🕐 2012-09-03 14:47 #20
kaskoki nauja klasioke pas mane... nauja aukletojuoja... ir dar girtas eso... tai krc jau 5 min rasau cia... visas svirduliuoju... ir dar gerai tas... kad ryt stupudovai nieko neprisiminsiu
🕐 2012-09-03 14:54 #21
EnlorsE parašė:
kaskoki nauja klasioke pas mane... nauja aukletojuoja... ir dar girtas eso... tai krc jau 5 min rasau cia... visas svirduliuoju... ir dar gerai tas... kad ryt stupudovai nieko neprisiminsiu

Įdomu kas vaikams parduoda alchoholį....
🕐 2012-09-03 14:55 #22
Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:

Įdomu kas vaikams parduoda alchoholį....[/quote]
Dowexx Man Atrodo Jis Ir Nuo Pieno Su 4% Riebumo Apsinestu...
🕐 2012-09-03 14:58 #23
gozynas parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:

Dowexx Man Atrodo Jis Ir Nuo Pieno Su 4% Riebumo Apsinestu...[/quote]Taigi taip yra . Sulciu isgeria ir jau partempt namo reik ... Jei rimciau tai * jis , kad tokio amziaus geria , plius dar pasigyre .
🕐 2012-09-03 14:59 #24
GrizZzLy parašė:
[quote]gozynas parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:

Dowexx Man Atrodo Jis Ir Nuo Pieno Su 4% Riebumo Apsinestu...[/quote]Taigi taip yra . Sulciu isgeria ir jau partempt namo reik ... Jei rimciau tai * jis , kad tokio amziaus geria , plius dar pasigyre .[/quote]

Tas jaunimas siais laikais. Giriasi, kad geria ruko - tipo „kieti”.
🕐 2012-09-03 15:02 #25
BloodyZero parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]gozynas parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:

Dowexx Man Atrodo Jis Ir Nuo Pieno Su 4% Riebumo Apsinestu...[/quote]Taigi taip yra . Sulciu isgeria ir jau partempt namo reik ... Jei rimciau tai * jis , kad tokio amziaus geria , plius dar pasigyre .[/quote]

Tas jaunimas siais laikais. Giriasi, kad geria ruko - tipo „kieti”.[/quote]

Va va , nuo to prasideda viskas ...ankščiau vaikai nei rūkydavo nei tuo labiau gerdavo...
🕐 2012-09-03 15:04 #26
EnlorsE parašė:

Čiuju išgėrei nenugriebto pieno tai ir apsinešei .

O man gerai yra tai , kad mano auklėtoja - dailės mokytoja .
Redaguota 2012-09-03 15:04
🕐 2012-09-03 15:08 #27
Dowexx parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]GrizZzLy parašė:
[quote]gozynas parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]EnlorsE parašė:

Tas jaunimas siais laikais. Giriasi, kad geria ruko - tipo „kieti”.[/quote]

Va va , nuo to prasideda viskas ...ankščiau vaikai nei rūkydavo nei tuo labiau gerdavo...[/quote]Kai mano tevas papasakoja apie savo vaikyste atrodo sneka apie akmens amziu :D Karta nukosejo medaus backa , suvalge visa , ir gavo aust nuo motinos ;D
🕐 2012-09-03 15:10 #28
EnlorsE parašė:

Kiek tau metų? Kad jau toks apsinešes rašai .

Čiuj piens nuo lūpų nenudžiuves, iš po mamos papo neišlendi, o jau tokius dalykus išdarinėji .
Pažystu tokį viena kurys buvo iš tos serijos "Noriu pasijaust suaugusiu" .
Tai dabar pas ūkininką šudą valo : ) .
🕐 2012-09-03 15:18 #29
man tai gera diena, prisizvengem kai arkliai su klasiokais :D ir dar viena naujoke atejo :)
🕐 2012-09-03 15:26 #30
As su visa savo klase perejom i gimnazija, ir visa klase isskyre tai dar gerai kad klasiokai buve normalus pasiliko. O taip tai mergos is plytos visos dauztos, nei vienos normalios. Bet px tai kad klyfa normali :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti