📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kokių žanrų muzikos klausote?
148 žinutės · 46,056 peržiūros
🕐 2012-09-10 17:00 #46
Super garso takelis: http://www.youtube.com/watch?v=yGPjYbNAgzk
🕐 2012-09-10 17:15 #47
VHilts1944 parašė:
Iš Vikipedijos:
Visuomenėje egzistuoja stereotipai, kad sunkiojo metalo gerbėjai yra emociškai prislėgti, agresyvūs bei pavojingi sau ir aplinkiniams. Profesoriaus Adriano North iš Heriot Watto universiteto tyrimų duomenimis, metalo gerbėjai dažniausiai pasižymi švelnumu ir gerumu.

hmmm. svelnumu ir gerumu? man pagal pacia muzika priesingai atrodo. metalas - grubi muzika. ir mano nuomone jie patys turetu but panasus charakteriu. asmeniskai metalo gerbeju nepazystu tad nezinau ar visai ten tiesa tas mokslininkas raso
🕐 2012-09-10 18:04 #48
Klausau viską kas tik patinka.
🕐 2012-09-10 18:07 #49
FifaEvolutionify parašė:
[quote]VHilts1944 parašė:
Iš Vikipedijos:
Visuomenėje egzistuoja stereotipai, kad sunkiojo metalo gerbėjai yra emociškai prislėgti, agresyvūs bei pavojingi sau ir aplinkiniams. Profesoriaus Adriano North iš Heriot Watto universiteto tyrimų duomenimis, metalo gerbėjai dažniausiai pasižymi švelnumu ir gerumu.

hmmm. svelnumu ir gerumu? man pagal pacia muzika priesingai atrodo. metalas - grubi muzika. ir mano nuomone jie patys turetu but panasus charakteriu. asmeniskai metalo gerbeju nepazystu tad nezinau ar visai ten tiesa tas mokslininkas raso[/quote]

Pažinotum mane , tai pakeistai nuomonę .
🕐 2012-09-10 18:10 #50
FeelingHigh parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]VHilts1944 parašė:
Iš Vikipedijos:

hmmm. svelnumu ir gerumu? man pagal pacia muzika priesingai atrodo. metalas - grubi muzika. ir mano nuomone jie patys turetu but panasus charakteriu. asmeniskai metalo gerbeju nepazystu tad nezinau ar visai ten tiesa tas mokslininkas raso[/quote]

Pažinotum mane , tai pakeistai nuomonę .[/quote]
galbut.
🕐 2012-09-10 18:32 #51
DUBSTEP FTW!!!
🕐 2012-09-10 18:49 #52
FifaEvolutionify parašė:
hmmm. svelnumu ir gerumu? man pagal pacia muzika priesingai atrodo. metalas - grubi muzika. ir mano nuomone jie patys turetu but panasus charakteriu. asmeniskai metalo gerbeju nepazystu tad nezinau ar visai ten tiesa tas mokslininkas raso

Tikrai ne. Pažįstu kelis žmones, kurie klauso metalo, ir jie super žmonės, ką jau kalbėti apie užsieniečius kaip 666TheHeartless666 (iš YouTube). O ir patį save tikrai gerai pažįstu, kad tai teigčiau. :) Tai kas, kad grubi, yra tų piktų ir piktesnių žmonių bet dauguma geri.
🕐 2012-09-10 18:56 #53
VHilts1944 parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:

Tikrai ne. Pažįstu kelis žmones, kurie klauso metalo, ir jie super žmonės, ką jau kalbėti apie užsieniečius kaip 666TheHeartless666 (iš YouTube). O ir patį save tikrai gerai pažįstu, kad tai teigčiau. :) Tai kas, kad grubi, yra tų piktų ir piktesnių žmonių bet dauguma geri.[/quote]

kiekvienas viduj yra geras. tik isorej primeta kietus ir vaidina erelius visokius ir taip toliau. (cia ne i tema bet nesvarbu.) kaip rasiau pries tai nepazystu tokiu zmoniu tad savo nuomones negaliu pagryst.
🕐 2012-09-10 19:51 #54
as klasau techno ir zaidimu koky OST perklausau ai dar Linkin park klausau man tai gera grupe P.S Linkin park groja sunkuju metala taip?
🕐 2012-09-10 20:40 #55
LeRojus parašė:
as klasau techno ir zaidimu koky OST perklausau ai dar Linkin park klausau man tai gera grupe P.S Linkin park groja sunkuju metala taip?

Ne , iki 2005 jie grojo rock'ą , nuo 2005 jie tapo popsinėmis aukomis panašiai kaip ir Green-Day .
🕐 2012-09-10 20:50 #56
dubstepas linkink park rocko kelis kelios marlyn manson ir yourefavoritemartinan is rya william johnson
🕐 2012-09-10 21:03 #57
FeelingHigh parašė:
Ne , iki 2005 jie grojo rock'ą , nuo 2005 jie tapo popsinėmis aukomis panašiai kaip ir Green-Day .

Teisingai. Buvo pagrinde hard (mėgstamiausias sub žanras) ir alternatyvusis rokas, nedaug bet gerų gabalų sukūrė. Galėjo likti prie to... Pop'as negyvuos amžinai. :)
Redaguota 2012-09-10 21:06
🕐 2012-09-10 21:21 #58
Deep & progressive house pirmoj vietoj, po to electro, electro swing, techno
🕐 2012-09-10 21:29 #59
LeRojus parašė:

vo. Linkin Park - Numb geriausias.
🕐 2012-09-10 23:18 #60
FifaEvolutionify parašė:
[quote]LeRojus parašė:

vo. Linkin Park - Numb geriausias.[/quote]
POP daina beveik, va In the end arba Papercut, čia jau gabalai
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti