🕐 2012-09-27 20:02
Artyom parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]WezZinG parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
Nieko geresnio uz Carbon'a jau manau nesukurs. Zinoma apsidziaugiau, kai isgirdau, kad naujoji dalis iseis ir dar pavadinimu Most Wanted. Galvojau, kad kurejai pagaliau susiprotejo, bet ne...viska sugadino, kai isgirdau, kad i projekta prisijunge Criterion'as...
asmeniskai man geriausi NFS yra Most Wanted ir Pro Street.[/quote]
Man tai geriausi NFS MW ; NFS Carbon ; NFS Hop Pursuit (naujas)[/quote]
O man labiausiai, underground 2, undercover, hot pursuit 2010, reikes dar pabandyti pro street ir mw.[/quote]
Būtinai išbandyk MW '05 tikrai nesigailėsi praleisto laiko.
P.S.Žaidžiant jį gali prireikti šiek tiek išradingumo bėgant nuo mentų .[/quote]
Ypac nuo 4 ir 5 lygio mentu -_-[/quote]
pamenu kai zaidziau MW (most wanted. nepagalvokit kad modern warfare) reikejo begt nuo mentu kad susitikciau su "Roonie". GODDAMN laksciau su jais 20-30 min :DDD bet vistiek virsus buvo mano. :)[/quote]
Jo arba buvo man glitch'as , kad kai lenktyniavau su Ronnie , jis stovėjo vietoje , o aš sau laimingas nuvažiavau ...[/quote]
tau gerai. nes tuose dokuose sukoka raizyt. :D[/quote]
Patarčiau naudoti mašiną su gera akseleracija ir , kad būtų stabili kelyje , pvz. Cobalt SS , Mustang GT , Lotus Elise , Lancer Evolution 8 .[/quote]
Arba Lamborghini Gallardo - tikras zveris, man asmeniskai pati geriausia masina zaidima (be Mazda RX-7)[/quote]
'Vette with junkman or without it , whatever it takes , smokes everything ...
...same I can say about RX8 and Cobalt .
Redaguota 2012-09-27 20:14