📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padekit... Del phone
23 žinutės · 6,985 peržiūros
🕐 2012-09-26 19:36 #16
igniuxx6 parašė:
Grammar nazi right away!

Klysti ponuli , pavartojęs šitą apibūdinimą , Grammar nazi taikoma tik tiems kas kabinėjasi prie klaidingai parašytos gramatikos . So now go and f*ck yourself .
🕐 2012-09-26 19:38 #17
WezZinG parašė:
viliuxaaa> taigi lomparde tik auksa galima priduoti ir visokius pakabukus galima pasiimti :D is kur ten telefonai ?

igniuxx6> you talking * too much.

Čia jau priklauso nuo to kur gyveni , pvz. aš buvau Vilniaus lombarde ir pamačiau ten beveik naują plazminį teliką :D
🕐 2012-09-26 19:39 #18
Heh paskaityk ankstesnius postus, Ponas komisare.
🕐 2012-09-26 19:41 #19
igniuxx6 parašė:

Problem ?
🕐 2012-09-26 19:47 #20
FeelingHigh parašė:
[quote]WezZinG parašė:
viliuxaaa> taigi lomparde tik auksa galima priduoti ir visokius pakabukus galima pasiimti :D is kur ten telefonai ?

Čia jau priklauso nuo to kur gyveni , pvz. aš buvau Vilniaus lombarde ir pamačiau ten beveik naują plazminį teliką :D[/quote]
pirma karta girdziu :D
🕐 2012-09-26 20:23 #21
igniuxx6 parašė:

Heh nerasinek nesamoniu, ponas dunduli
🕐 2012-09-26 21:04 #22
WezZinG parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]WezZinG parašė:

Čia jau priklauso nuo to kur gyveni , pvz. aš buvau Vilniaus lombarde ir pamačiau ten beveik naują plazminį teliką :D[/quote]
pirma karta girdziu :D[/quote]na tikrai lombarduose pardavineja tuos telefonus bet ne visusuose panevezy tai du zinau tokius lombardus :)
🕐 2012-09-26 21:10 #23
Mantizzz parašė:
[quote]WezZinG parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]WezZinG parašė:

pirma karta girdziu :D[/quote]na tikrai lombarduose pardavineja tuos telefonus bet ne visusuose panevezy tai du zinau tokius lombardus :)[/quote] as galvojau kad ten tik tuos auksus visokius ir visa kita pridavineti :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti