📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Uzsuk cia parodysiu kaip zaidziu
74 žinutės · 20,977 peržiūros
🕐 2012-10-15 23:30 #31
Va kazkas ir mane paminejo :D Siaip visai idomu ziuret tavo video ypac db kai ss losi. Gali prisimint gerus laikus, kai taskai monstrams smegenis su patranka :D Tik galejai pasirinkt sunkesni sunkuma negu tourist, juk jau nebe noob esi ant saudykliu :D Like ir sub nuo manes :)
🕐 2012-10-16 00:05 #32
MusicDj997 Man Garbe tureti tave kaip subscriberi pasistengiu padaryti abi dalis p.s butu prasymas nebandai imti Fear papildymu gal darysiu Walktrough`s O Del sunkumo tai Zinok Serious Sam senai Zaidziau Planavau Darytai painkiller bet man kazko Frapsai pjauna Gryba ir atsiduriau Serious Sam zaidime
🕐 2012-10-16 00:47 #33
Siulyciau parsisiust Msi Afterburner, jis daug geresnis nei fraps tik grasu susirast buda kur gali garsa zaidimo isgaut filmuojant per ji, bet jei ka tai galeciau padet su tuo. Su FEAR papildymais ir su bet kokiu geimu tai piz.e nes mano movie maker p.isa prota, kad neuztenka vietos renderinimui nors jos yra dach.uja, gal draugas pades, nezinau, bet siuo metu is viso nebus jokiu video
🕐 2012-10-16 01:11 #34
Klausyk MusicDj997 Jeigu nori parasyk man i Skype numesiu i PM
🕐 2012-10-16 12:51 #35
R0x0y parašė:
Dėl anglų kalbos, jei bandysi nors ir geras vidurkis patarčiau pasimokyti papildomų šnekėjimo pamokų, na nebent gyveni užsieni kur angliškai daug šneka. Nes pavyždžiui žmogus anglu moka puikiai bet akcentas tiesiog idiotiškas ir susidaro blogas įspudis. Tai tau patarčiau passimti kalbos kursus jei angliškus darysi. Nes pvz man išeina 9,~5 bet mano kalbėsėna tiesiog drastiška. Taip tai gal kada galėsim sulošt trackmania aš kaip tik dar prem acc kažkur nukišes galėsiu padėt pasitreniruot prieš klipus kai darysi.

Tai kad nesneka jisai ten:D Arba as kazko nesupratau
🕐 2012-10-16 13:23 #36
olozo parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Dėl anglų kalbos, jei bandysi nors ir geras vidurkis patarčiau pasimokyti papildomų šnekėjimo pamokų, na nebent gyveni užsieni kur angliškai daug šneka. Nes pavyždžiui žmogus anglu moka puikiai bet akcentas tiesiog idiotiškas ir susidaro blogas įspudis. Tai tau patarčiau passimti kalbos kursus jei angliškus darysi. Nes pvz man išeina 9,~5 bet mano kalbėsėna tiesiog drastiška. Taip tai gal kada galėsim sulošt trackmania aš kaip tik dar prem acc kažkur nukišes galėsiu padėt pasitreniruot prieš klipus kai darysi.

Tai kad nesneka jisai ten:D Arba as kazko nesupratau[/quote] Tai kad čia yra ne let's play o walkthrough. Let's play yra su komentavimu o walkthrough be :)
🕐 2012-10-16 15:03 #37
MusicDj997 dabar ziurek as ketinu daryti ir lets play`us tik dabar noriu pabaigti Serious sam Kaip imanoma Greciau ir tada bus Commentary`s I Promise
🕐 2012-10-16 15:06 #38
O koki geima darysi su komentavimu?
🕐 2012-10-16 15:21 #39
galvoju Apie 2 Galimus Variantu Man abu zaidimai Eis filmuoti Tai butu Final Fantasy koks gal Arba Fable nors Fable senai noriu Filmuoti
🕐 2012-10-16 21:08 #40
CaptainDashas parašė::
p.s butu prasymas nebandai imti Fear papildymu gal darysiu Walktrough`s

Kas ką nori, tas tą žaidžia, nesvarbu, kad kitas tą patį daro (nebent lyginai tokiu pačiu metu pradėtų).
O Del sunkumo tai Zinok Serious Sam senai Zaidziau

Nesąmonė. Aš Serious Sam paskutinį kartą lošiau prieš bent metus, ir bent be komentavimo pereičiau ant Serious, kadangi jau esu nekartą įveikęs. :) SS būdamas 5-6 metų įveikiau ant Normal. Būtų buvę geriau tau žaisti bent ant Easy, ant Tourist neįdomu. Beje, kodėl žaidi per Network, o ne Single Player? Net Intro nerodė, ir mapai žemėlapyje po vieną rodomi.
One more thing: kam žaisti žaidimą ,,ant greičio"? Man asmeniškai taip žaisti būtų nesmagu. Pagirsiu tik dėl to, kad žaidi būtent Serious Sam - vieną mėgstamiausiu žaidimų. :)
Redaguota 2012-10-16 21:10
🕐 2012-10-16 21:29 #41
VHilts19444 as tai darau video gta vice city tai kaip sakai man gta test ar ne?Nes man vice city buvo fainiausias is visu gta
🕐 2012-10-16 21:47 #42
LeRojus parašė:
VHilts19444 as tai darau video gta vice city tai kaip sakai man gta test ar ne?Nes man vice city buvo fainiausias is visu gta

Aš ne tėvas, bet jeigu tau patinka tai daryti, žinoma. :D Tik dabar galvoju ar matęs aš tavo klipus, ar ne. Užeisiu į kanalą.
🕐 2012-10-16 22:49 #43
Vhits klausyk jei nesunku pas mane nulek i kanala noreciau kad ivertintai musicdj997 patiko mano vids tai manau ir tau turetu :)
🕐 2012-10-16 22:52 #44
VHilts1944 parašė:
[quote]CaptainDashas parašė::
p.s butu prasymas nebandai imti Fear papildymu gal darysiu Walktrough`s

Kas ką nori, tas tą žaidžia, nesvarbu, kad kitas tą patį daro (nebent lyginai tokiu pačiu metu pradėtų).
O Del sunkumo tai Zinok Serious Sam senai Zaidziau

Nesąmonė. Aš Serious Sam paskutinį kartą lošiau prieš bent metus, ir bent be komentavimo pereičiau ant Serious, kadangi jau esu nekartą įveikęs. :) SS būdamas 5-6 metų įveikiau ant Normal. Būtų buvę geriau tau žaisti bent ant Easy, ant Tourist neįdomu. Beje, kodėl žaidi per Network, o ne Single Player? Net Intro nerodė, ir mapai žemėlapyje po vieną rodomi.
One more thing: kam žaisti žaidimą ,,ant greičio"? Man asmeniškai taip žaisti būtų nesmagu. Pagirsiu tik dėl to, kad žaidi būtent Serious Sam - vieną mėgstamiausiu žaidimų. :)[/quote]

Zmogau as Serious Sam`a tesiog noriu pramusti kadangi vienas zmogus labai praso as sekanti zaidima imsiu Tavo norima Maxpayne 2

Nors dar neapsisprendes
Redaguota 2012-10-16 22:53
🕐 2012-10-17 07:49 #45
CaptainDashas parašė:
Zmogau as Serious Sam`a tesiog noriu pramusti kadangi vienas zmogus labai praso as sekanti zaidima imsiu Tavo norima Maxpayne 2

Nors dar neapsisprendes

Tai reikėjo vėliau imti SS, kai laiko turėtum.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti