Killeris parašė:
[quote]Artyom parašė:
[quote]Killeris parašė:
[quote]CaptainDashas parašė:
Killeri pirma taip bandziau pora tokiu game antra as po serious sam 3 isejimo esu prisirises prie Old School graju ir 3
jei tau taip patinka zaidimai kurie isleisti ir zaisk bet prie mano kanalo nesikabinek kaip vaikas prie mamos kai noritis ledu arba palauk tu tesiog pavydi nes pirmi metai kaip gavai pc ir tesiog nurasiai zaidimus visus kurie isleisti seniau kaip 2012 jo prisipazink as nesikandzioju
1.tai gavai kompa 2012 tai ir zaidi naujausius
2.tu nesi bandes senesniu game taigi tau patyleti
3.esi grafikos zmona ir ta zinai
4.Video darau seip sau o ne del to kad tau arba kam nors kitam itikti
1. Vaike kompu naudojuos jau nuo 2001 metų . Tad tau geriau patylėt .
2. Esu bandes beveik visus geriausius, ir nelabai gerus OLD SCHOOL žaidimus, tad tau geriau su manim nesilygint . Ir apskritai manau, kad esu tikrai daugiau žaidimų peržaidęs už tave .
3. Grafika, man ne problema, žaidžiu žaidimus dėl istorijos, kad išbandyčiau juos išbandyčiau save, ne dėl to, kad žiūrėčiau ir sakyčiau:
- O * kokios grafikos .
4. Tai ir daryk tuos video .[/quote]

[/quote]
O tu ką ant vieno paveikslėlio užsikabliavai?[/quote]

Grafikos auka aptikta,
Visų pirma daugumai patinka senesni žaidimai vien dėl to kad į juos buvo sukaupta daugiau smagumo faktoriaus, istorijos ir t.t. nei grafikos šlamšto. Visų antra jeigu tu esi noliferis tai tuo girtis nepatartina2.
Esu bandes beveik visus geriausius, ir nelabai gerus OLD SCHOOL žaidimus, tad tau geriau su manim nesilygint . Ir apskritai manau, kad esu tikrai daugiau žaidimų peržaidęs už tave . Beto Jeigu ištikrūju esi paimkim pavyždžiui GTA SA 2004 - 2005 ir COD MW3 2011 Ir spėk ką, kiekvieną karta kai miršti ant COD MW3 norisi išmest pc pro langą, o kai miršti GTA SA tiesiog žinai kad vis dėlto nereikėjo šaudyt tų 9524653478 žmonių. Nori kito pavyždžio? Žinoma Duke Nukem forever 2011 ir DooM 1993 m. Dauguma žaidėju kurie yra loše DooM 1993 metais labiau norėtu gauta kopija doom nei Duke nukem forever ir t.t. Yra daug pavyždžių, bet faktas išlieka tas kad nuo 2000 M. kurėjai pradėjo naglėti ir nuo to laiko ko gero vienintelis geras likes kūrėjas yra ValVe todėl tai puikiai įrodo jog tavo nuomonė visiškai nepagrista ir neteisinga.