🕐 2012-11-05 17:17
Jei jiem nepatinka tai jie ir linki zmogau! Pats prisiprašei...
adzz parašė:
Koki dar dugna? atsigauk as tik siulau dalyka kuriuo puslapis sulauktu daugiau zmoniu ir viskas kas man sutrugdys savo nuomone reiksti ir cia laisva salis niekas man nenurodines ka daryti ko ne.
pzda noliferiai cia... Go frag yourself......... baisu man labai:D
dumblas parašė:
Sveikinu! Su tokia tema pasiekei dugna....
adzz parašė:
nu pasakykit kodel man dabar negalima savo nuomones cia skelbti apie puslapi m??
tyrasvyras parašė:
[quote]dumblas parašė:
Sveikinu! Su tokia tema pasiekei dugna....
FeelingHigh parašė:
[quote]adzz parašė:
Ar as sakau kad keist tuos adminus nu ble zmones... as tik sakau tiesiog kad galetu kelt zaidimus ir t.t. nesakiau kad jie blogi puslapis tuo paciu butu aktyvesnis.
Ko jsu pesates? Bloody rakink tema.
Gameris visada buvo ir bus butent PC zaidimu puslapis, end of the story...
BeZdZiOnE parašė:
1. Seniai nuspręsta tas konsolinių žaidimų kėlimas.
2. kaip kažkas sakė, reikėjo gintaxui tiesiog į PM parašyti.
3. ar žinai kad tu esi paskutinis *, kad dar ginčijiesi su mumis?
4. Taip, mes lietuviai. Žemaičiai, Aukštaičiai, Dzūkai, ir dar liktai suvalkiečiai.
5. prie ko čia kiši kad padaugės žmonių? na gal ir padaugės, bet forume atsiras didelė netvarka. Kodėl? todėl kad bus tokios temos kaip PVZ: "Nemoku įsirašyti į diską need for speed Most wanted. Padėkit." ir dar daug visokiu nereikalingu temų atsiras...
štai tau pasakiau 5 faktus.
adzz parašė:
[quote]BeZdZiOnE parašė:
1. Seniai nuspręsta tas konsolinių žaidimų kėlimas.
2. kaip kažkas sakė, reikėjo gintaxui tiesiog į PM parašyti.
3. ar žinai kad tu esi paskutinis *, kad dar ginčijiesi su mumis?
4. Taip, mes lietuviai. Žemaičiai, Aukštaičiai, Dzūkai, ir dar liktai suvalkiečiai.
5. prie ko čia kiši kad padaugės žmonių? na gal ir padaugės, bet forume atsiras didelė netvarka. Kodėl? todėl kad bus tokios temos kaip PVZ: "Nemoku įsirašyti į diską need for speed Most wanted. Padėkit." ir dar daug visokiu nereikalingu temų atsiras...
štai tau pasakiau 5 faktus.
adzz parašė:
as iškrypėlis

Edwis-rx8 parašė:
[quote]adzz parašė:
as iškrypėlis