📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Del gameris.lt puslapio
52 žinutės · 15,129 peržiūros
🕐 2012-11-05 18:25 #46
Siuličiaususikurt savo saita. (taškas jai nepastebėjai)
🕐 2012-11-05 18:25 #47
adzz parašė:
[quote]Edwis-rx8 parašė:
[quote]adzz parašė:
as iškrypėlis

taip ir maniau[/quote]

E tu * * nx is cia as tik norejau pazet kas su manim ir taskas[/quote]
Deja mano mielas, nieks su tavimi...
🕐 2012-11-05 18:26 #48
adzz parašė:
[quote]Edwis-rx8 parašė:
[quote]adzz parašė:
as iškrypėlis

taip ir maniau[/quote]

Nepatinka Gameris.lt ? Tai susikurk savo žaidimų saitą su kekšėm ir BlackJack'u .
🕐 2012-11-05 18:28 #49
FeelingHigh parašė:
[quote]adzz parašė:
[quote]Edwis-rx8 parašė:
[quote]adzz parašė:
as iškrypėlis

taip ir maniau[/quote]

Nepatinka Gameris.lt ? Tai susikurk savo žaidimų saitą su kekšėm ir BlackJack'u .[/quote]
Deja, kaip pasirode jis to nemoka, todel bando gameri paversti i "saitą su kekšėm ir BlackJack'u"
🕐 2012-11-05 18:31 #50
nu krc baigiam sita tema nes cia matos jau bandot pridurt nesamones pisdami prota apie visiskai nepazystama zmogu o man saito nereikia as tik noriu padet pritraukt zmoniu.
🕐 2012-11-05 18:36 #51
adzz parašė:
nu krc baigiam sita tema nes cia matos jau bandot pridurt nesamones pisdami prota apie visiskai nepazystama zmogu o man saito nereikia as tik noriu padet pritraukt zmoniu.

Zmogau, ne tavo sita svetaine, ir tu tikrai neturi teises, cia bandyt daryt pakeitimu (juos vienintelis Gintaxas gali daryti (nu cj ir dar The gali nes jis irgi adminas))... Beto jeigu mes noretume pakeitimu tai tikrai netyletume, taciau kaip irodi si tema - mes ju nenorime, juolab, kad kazkoks cia atejas imtu ir pradetu aiskinti kaip ka daryti... Aciu uz idejas ir pasiulimus, bet deja mes ju atsisakome... Aciu uz demesi i'm out...
🕐 2012-11-05 18:49 #52
Artyom parašė:
[quote]adzz parašė:

Zmogau, ne tavo sita svetaine, ir tu tikrai neturi teises, cia bandyt daryt pakeitimu (juos vienintelis Gintaxas gali daryti (nu cj ir dar The gali nes jis irgi adminas))... Beto jeigu mes noretume pakeitimu tai tikrai netyletume, taciau kaip irodi si tema - mes ju nenorime, juolab, kad kazkoks cia atejas imtu ir pradetu aiskinti kaip ka daryti... Aciu uz idejas ir pasiulimus, bet deja mes ju atsisakome... Aciu uz demesi i'm out...[/quote]

Dažniausiai tos idėjos būna būna nepilnai sumąstytos arba reikalauja beveik neįmanoma .
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti