📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
WIN 7 OP
20 žinutės · 5,717 peržiūros
🕐 2012-12-18 19:37 #16
Clevaro parašė:
Nu aišku dėl win jau bet turiu dar pora klausimu pvž mano yra stacionaras ir kai persirasai win jam gali nebut Intiko ir kad ir ikisus laida nebuna bent mates kad buve taip Loptopam lengviau nes wireless persirasai prijungi ir fsio o su laidu kitaip man yra taip buve su XP kazkada kad persirasiau win bet intiko negaudė kad ir laidas buvo ikištas

Pvz. jei internetas Erdvės ,reiks susirast dokus ir surašyt viską kas reikalingo , visus IP adresus ir t.t .
Jei internetas pvz. Zebra , naujesni modemai , viską patys susinchronizuoja ,ir nieko vesti nereikia .
🕐 2012-12-18 19:41 #17
Dowexx parašė:
[quote]Clevaro parašė:
Nu aišku dėl win jau bet turiu dar pora klausimu pvž mano yra stacionaras ir kai persirasai win jam gali nebut Intiko ir kad ir ikisus laida nebuna bent mates kad buve taip Loptopam lengviau nes wireless persirasai prijungi ir fsio o su laidu kitaip man yra taip buve su XP kazkada kad persirasiau win bet intiko negaudė kad ir laidas buvo ikištas

Pvz. jei internetas Erdvės ,reiks susirast dokus ir surašyt viską kas reikalingo , visus IP adresus ir t.t .
Jei internetas pvz. Zebra , naujesni modemai , viską patys susinchronizuoja ,ir nieko vesti nereikia .[/quote]
O jei internetas Virgin media angliskas ;D ir jokiu disku ten nėra jokios info ;D yra tik vartotojo Vardas ir Slaptikas bevieliui internetui i ne laidiniui :D
🕐 2012-12-18 19:58 #18
Clevaro parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Clevaro parašė:

Jei internetas pvz. Zebra , naujesni modemai , viską patys susinchronizuoja ,ir nieko vesti nereikia .[/quote]
O jei internetas Virgin media angliskas ;D ir jokiu disku ten nėra jokios info ;D yra tik vartotojo Vardas ir Slaptikas bevieliui internetui i ne laidiniui :D[/quote]

Na tai tada įkišį modema , irašis programa suvesi duomenis t.y prisijungimo varda ,slaptažodi ir viskas .
🕐 2012-12-18 21:26 #19
Turejau ultimate, turiu home premium , turejau profesional. Ultimate lievai, prof dar gerai bet home premium man geriausiai ;)
🕐 2012-12-18 22:14 #20
DarkGoo parašė:
Turejau ultimate, turiu home premium , turejau profesional. Ultimate lievai, prof dar gerai bet home premium man geriausiai ;)

Nu aš turiu dbr Home Premium bet kad pc jau baigia užsilenkt tai reik perrsirasyt tai va ir bandau nusprest kas geriausiai.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti