Gasmasker parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]RolandasD parašė:
[quote]RolandasD parašė:
[quote]requiemn parašė:
Kam jūs dar pasakojat apie pinigų stoką? lol, iškart sakykit vadovaujatės principu: kam pirkt jei yra už dyką.
Kam slėpti , kad esi turčių lepūnėlis...
LOL. Sulig kiekvienu post'u ir rašyk :
"Aš turčių lepūnėlis , nepripažįstantis kitų žmonių"[/quote]
Pala, aš nesuprantu, jeigu jis jau šitaip parašė, tai jis turčių lepūnėlis? Vpš, MP žaidimus yra būtina pirkti, nejaugi norisi, kad kokie * lakstytu su bugintomis versijomis ir čytintu? Tuo labiau, oho, žaidimas kainuoja mažiau nei 50 lt. *, betkoks penkiametis vaikas šitokiam susitaupytu, ir nereikia čia lia lia, kad pinigų stoka pas kurį nors.[/quote]
Pagal tai kokios kainos yra dabar Lietuvoje , tai net neapsimoka daryti ko nors kas yra susiję su Gaming'u .[/quote]
Tai kelkitės į kitą valstybę jofana. Aš *, nepilnametis, noriu lošt online, susitaupau, nusiperka, problema pataupyt pinigus? Dieve, kas per žmonės šiais laikais, ir pastoviai jiems lietuva ir jos kainos kažkuom blogos. Gi visi supranta, kad čia ne kokia UK ar US kur gyventi būtų tikrai geriau, pripraskit, Lietuviais gimėt ;)[/quote]
Dėl žaidimo keltis į kitą valstybę ... nice logic -.-
O dėl taupymo , tai galiu pasakyti tik tiek , kad tai dažniausiai yra smarkiai užtęstas dalykas .[/quote]
I dar reikalaujantis kantrybes[/quote]
Būna dažnas zapadlo , kad tėvai patrolina tave neduodami tau kišenpinigių , nes žino , kad tu taupai .