📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
CS: GO jau nucrekintas!!!
61 žinutės · 17,772 peržiūros
🕐 2013-01-30 21:26 #46
Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Aš už legalu CS GO !

Na pritariu tau, bet kas neturi pinigu tai laukia kol nucrackins, jei cia bus tikrai tiesa, kad ir per mp eis, tj bus kind a cool.[/quote]

Neturi 20lt na kiek dabar 40lt kainuoja ,čia centai,susitaupyti galima . Na suprantu kai žaidimas kainuoja 200lt tada taip,bet šiuo atveju kvaila,nes vistiek buginsi,prisiras cyteriu ir bus visiškai neįdomu žaisti .[/quote]
Stai kodel bf3 yra nonhack zaidimas, bent jau multiplayerio nieks nenucrackins :D[/quote]

Ateis laikas ir nukrekins na +2 metai ,tai tada jau bus BF4 tad...BF3 pinigų vertas vien dėl MP o perkant premium iš ties neblogai sumoėsi 100 su kapeikom,bet turėsi tikrai gera žaidimą kuri žaisi tikrai ilgai .

Galima labai smagiai ten trolinti ir šeip durniuoti,va tai yra puiku .[/quote]

MultiPlayer'is yra pats didžiausias to žaidimo pliusas .
🕐 2013-01-30 21:57 #47
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Aš už legalu CS GO !

Na pritariu tau, bet kas neturi pinigu tai laukia kol nucrackins, jei cia bus tikrai tiesa, kad ir per mp eis, tj bus kind a cool.[/quote]

Neturi 20lt na kiek dabar 40lt kainuoja ,čia centai,susitaupyti galima . Na suprantu kai žaidimas kainuoja 200lt tada taip,bet šiuo atveju kvaila,nes vistiek buginsi,prisiras cyteriu ir bus visiškai neįdomu žaisti .[/quote]
Stai kodel bf3 yra nonhack zaidimas, bent jau multiplayerio nieks nenucrackins :D[/quote]

Ateis laikas ir nukrekins na +2 metai ,tai tada jau bus BF4 tad...BF3 pinigų vertas vien dėl MP o perkant premium iš ties neblogai sumoėsi 100 su kapeikom,bet turėsi tikrai gera žaidimą kuri žaisi tikrai ilgai .

MultiPlayer'is yra pats didžiausias to žaidimo pliusas .[/quote]
Jau bijau isivaizduoti kokio nesveikumo BF4 mp bus....
🕐 2013-01-30 22:01 #48
Gasmasker parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Aš už legalu CS GO !

Jau bijau isivaizduoti kokio nesveikumo BF4 mp bus....[/quote]

Žinok , visko gali nutikti :
Arba jis bus Epic Fail'as arba Bad-Ass Game'as .
🕐 2013-01-31 11:26 #49
BloodyZero parašė:
Uz tuos ale sutaupytus pinigus geriau nusipirkti REALU daikta, o ne kazkoki zaidima kuri gali gauti piratiniu budu. Lietuva ar ne lietuva - zaidimams leisti pinigus yra paprasciausiai kvaila. 50 litu...Sakai taupymas...Kitaip tariant kisenpinigiu kaulijimas is tevu...

100% sutinku su tavimi (y)
🕐 2013-04-16 21:05 #50
Lets test
🕐 2013-07-13 14:27 #51
Suprantat kad crackintas cesas neleis jum žaisti ranked matchų, todėl negalėsite pajusti tikrojo žaidimo.
🕐 2013-07-13 15:13 #52
FeelingHigh parašė:
[quote]Gasmasker parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Aš už legalu CS GO !

Jau bijau isivaizduoti kokio nesveikumo BF4 mp bus....[/quote]

Žinok , visko gali nutikti :
Arba jis bus Epic Fail'as arba Bad-Ass Game'as .[/quote]
Mhm...Epic Fail yra ir bus COD. BF Bad ass.... Palyginus trailerius cod ir bf ,matos kur normalus ,o kur *.
🕐 2013-07-13 15:57 #53
Man tai pradeda patikti jog cod pradeda eiti keliu kad campaign bus kažkiek geresnė o ne vien mp. O BF4, ką žinau, "tobulina mp" aš asmeniškai nei vieno skirtumo nemačiau tarp bf4 ir bf3 apart to tanko įkritusio
Redaguota 2013-07-13 15:57
🕐 2013-07-13 16:13 #54
R0x0y parašė:
Man tai pradeda patikti jog cod pradeda eiti keliu kad campaign bus kažkiek geresnė o ne vien mp. O BF4, ką žinau, "tobulina mp" aš asmeniškai nei vieno skirtumo nemačiau tarp bf4 ir bf3 apart to tanko įkritusio

Jeigu esi zaides BF3 mp ( ne pora val.) :D o virs 500h :D tada matytum ZIAURIAI DAUG skirtumu. :D
🕐 2013-07-13 16:50 #55
muilas parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Jeigu esi zaides BF3 mp ( ne pora val.) :D o virs 500h :D tada matytum ZIAURIAI DAUG skirtumu. :D[/quote]
Vardink
🕐 2013-07-13 17:15 #56
...
🕐 2013-07-13 19:59 #57
aš turiu ir žaidžiu ji bet ne iš ten siunčiausi kur dave link jis :D

netgi internete žaidžiau (party)
Redaguota 2013-07-13 19:59
🕐 2013-07-13 20:49 #58
Kai buvau atsisiuntes si CS:GO tai man neveikia
🕐 2013-07-13 22:52 #59
Nieko gero neveike...
🕐 2013-07-21 19:54 #60