📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Counter-MC for real!
21 žinutės · 6,657 peržiūros
🕐 2013-02-10 16:50 #16
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Gasmasker parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]HeLTaS parašė:
nesuprantu, kam per minecrafta cs'a zaisti? po kokiu metu tikriausiai gales per minecrafta need for speed shift'a zaisti :D

GRID'as geresnis .[/quote]

Taciau kadangi daugelis zmoniu naudoja kalveturas, grid'as juos "nuvilia nepatogiu valdymu"... Man asmeniskai grid'a visai imanoma palosti su klavetura... Netgi viena race su "nfs style" perejau :D[/quote]na,man shift valdymas buvo geresnis ant klaviaturos nei grid.turbut pripraties prie nfs shift buvau.

Lol. Aš visą GRID'ą perėjau "in NFS style" . Beje jei jau skundiesi GRID'o valdymu , tai pažaisk Shift 2 Unleashed .... po jo tu girsi GRID'ą kaip Dievą mylėdamas .[/quote]
🕐 2013-02-10 16:56 #17
Mantizzz parašė:
[quote]Gasmasker parašė:
[quote]HeLTaS parašė:
nesuprantu, kam per minecrafta cs'a zaisti? po kokiu metu tikriausiai gales per minecrafta need for speed shift'a zaisti :D

GRID'as geresnis .[/quote]

Taciau kadangi daugelis zmoniu naudoja kalveturas, grid'as juos "nuvilia nepatogiu valdymu"... Man asmeniskai grid'a visai imanoma palosti su klavetura... Netgi viena race su "nfs style" perejau :D[/quote]na,man shift valdymas buvo geresnis ant klaviaturos nei grid.turbut pripraties prie nfs shift buvau.

Lol. Aš visą GRID'ą perėjau "in NFS style" . Beje jei jau skundiesi GRID'o valdymu , tai pažaisk Shift 2 Unleashed .... po jo tu girsi GRID'ą kaip Dievą mylėdamas .[/quote][/quote]

Jei su "pagalbomis" žaidi , tai aišku , kad sunku nebus , bet jei žaisi be jų , tada pamatysi , kad visai kitas reikalas .

P.S. Pažiūrėkit video ir tuo pačiu paskaitykit komentarus , tada suprasit apie ką aš kalbu :
http://www.youtube.com/watch?v=eYXwuV29V5o
http://www.youtube.com/watch?v=iW7_vPraNBU
Redaguota 2013-02-10 18:40
🕐 2013-02-10 17:00 #18
Ne apie GRID'a kalbam....... Baikit free postinti!
🕐 2013-02-10 19:12 #19
You parašė:

tai vadinama off topic'u
🕐 2013-02-10 20:08 #20
You parašė:

Jie ne free postina... As dabar free postinu :D
Redaguota 2013-02-10 20:08
🕐 2013-02-12 12:21 #21
Gasmasker parašė:
[quote]You parašė:

Jie ne free postina... As dabar free postinu :D[/quote]
Aha..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti