http://www.youtube.com/watch?v=_Akxj6roesU&feature=youtu.be
o dar maniau kad mano klase yra totali *... Atrodo as klystu..
eimantux netu vienas ta manei ir as galvojau kad pas mane vien klaseje *
Dar maniau , kad mano klasė yra vieni *ai ir dar taip elgiasi per darbų pamoką ...
uzjauciu kad tokiu traumu pas tave klasei yra, nu bet ir pas mane tokiu kiausiniu atsilikusiu yra.. ir dar i yt meta nu * graudus, cj is ju shulei zvengia net 1pirmokai.
FwT parašė:
uzjauciu kad tokiu traumu pas tave klasei yra, nu bet ir pas mane tokiu kiausiniu atsilikusiu yra.. ir dar i yt meta nu * graudus, cj is ju shulei zvengia net 1pirmokai.
Už kadro tokie kaip jie rauna labai kietus , taip , kad nenustebk jei vienas tokių tau pasiūlys į snukį .
Redaguota 2013-02-26 15:59
tas kuris filmuoja ir ne ka geresnis
Kiek jiem 9-12m?
Kai jiem negėda tokias nesamonęs dirbt. Grynai ten pas juos baravykas galvoj auga ne smegenis.
Paulienis parašė:
Kiek jiem 9-12m?
Kai jiem negėda tokias nesamonęs dirbt. Grynai ten pas juos baravykas galvoj auga ne smegenis.
Pas mumis , tai ne tik tokias nesąmones daro , bet dar ir paišo penius ant visur kur tik eina (darbų mokytojas tuos "grožius" praminė "slabotkės gedimino stulpai") , tai čj pas juos anas galas perima valdymą vietoje smegenų :D
Redaguota 2013-02-26 16:23
Nu ka as zinau... pas manes irgi is maisto yra saipomasi ( metoma i kitus) ,man geda butu :)
Tokius video galima pamatyti tik tamsiojoje youtube's pusėje...
Neblogai pas jus šulei ,kad per darbų pamokas dročint mokina... Dėt tokias nesamones į youtobe yra beviltiška, nes nuo tokių video kai kurie būna taip pagaidinti ,kad nebesinorės daugiau kelti tokių video..