📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
cia tai nesveiki mano klasio kai :D
54 žinutės · 14,577 peržiūros
🕐 2013-02-26 19:31 #46
Dovahkiin parašė:
[quote]DragonBorn parašė:
Šiek tiek palazdavojimų :

Paskutinio taip nekenciu... Mano manymu visiska nesamone sugalvota isizeidusiu, patrolintu zmoniu....[/quote]

Koks skirtumas , gi vistiek vistiek visi tie besmegeniai SWAG'eriai dirba arba dirbs McDonald'e , nes yra "per daug kieti" , kad galėtų mokytis , jų nuomone mokslas = š*das .
Redaguota 2013-02-26 19:33
🕐 2013-02-26 19:33 #47
Vel ne i tema nuvaret...
🕐 2013-02-26 19:34 #48
DragonBorn parašė:
[quote]Dovahkiin parašė:

Paskutinio taip nekenciu... Mano manymu visiska nesamone sugalvota isizeidusiu, patrolintu zmoniu....[/quote]

Koks skirtumas , gi vistiek vistiek visi tie besmegeniai SWAG'eriai dirba arba dirbs McDonald'e , nes yra "per daug kieti" , kad galėtų mokytis , jų nuomone mokslas = š*das .[/quote]
zinau zinau ka tas swag reiskia :D tik paraidziui isvertus iseina : Sex With A Ginger :D
🕐 2013-02-26 19:35 #49
DarthVader parašė:
[quote]Dovahkiin parašė:

Koks skirtumas , gi vistiek vistiek visi tie besmegeniai SWAG'eriai dirba arba dirbs McDonald'e , nes yra "per daug kieti" , kad galėtų mokytis , jų nuomone mokslas = š*das .[/quote]
zinau zinau ka tas swag reiskia :D tik paraidziui isvertus iseina : Sex With A Ginger :D[/quote]

Arba Something Worthless And Gay :D
🕐 2013-02-26 19:39 #50
DragonBorn parašė:
[quote]DarthVader parašė:
[quote]Dovahkiin parašė:

zinau zinau ka tas swag reiskia :D tik paraidziui isvertus iseina : Sex With A Ginger :D[/quote]

Arba Something Worthless And Gay :D[/quote]
:D
🕐 2013-02-26 20:38 #51
Kokia tolka toki kvaila video kelti čia? -.-
🕐 2013-02-26 20:41 #52
Clevaro parašė:

Vyksta konkursas :
" Kieno mokykloje/klasėje daugiau de.bilų "

Prizas : Titulas už buvimą dalba.jobais .
Redaguota 2013-02-26 20:46
🕐 2013-02-26 20:51 #53
DragonBorn parašė:
[quote]Clevaro parašė:

Vyksta konkursas :
" Kieno mokykloje/klasėje daugiau de.bilų "

Prizas : Titulas už buvimą dalba.jobais .[/quote]
Jasna.. :DD
🕐 2013-02-26 21:36 #54
Normaliai komentarų čia žiūriu dėl kažkokių debilų kurie užsimanė pagalį medinį su šluota padročint.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti