jutas parašė:
[quote]
dezymvm parašė:
[quote]
DragonBorn parašė:
[quote]
dezymvm parašė:
[quote]
jutas parašė:
Tu netaip supranti surinkima pc...
Va surinkau tau pc i krepseli tau tik reikia pazymeti paslauga SUDETI.. ir viskas... O pc gales pristatysi i namus arba atsiimti salone galesi. Mano variantas galingesnis uz tavo pasiulyta is skytech apie 30Proc. VGA net... taip kad...
EDIT: korpusa sita prisidek pamirsau imest :D
http://www.skytech.lt/vm30001w2z-thermaltake-black-edition-mid-tower-p-56602.html

tai tu ir rinkis toki jei nori. savo asrockus, radeonus ir pns gali pasilikt sau, as imciau tik su gigabyte, gtx 660 2gb i5-3570K jei rinkciau, beje pamirsai korpusa, laidus. tad kaina ta pati.[/quote]
1.Šiuo metu GeForce'ai beveik nieko verti (vienintelė kuri kelią prasimušus yra , tai GTX Titan (Kaina ~3000Lt)) ;
2.Prie pačių komponentų būna pridėti visi laidai , pvz. SLI/Crossfire bridge'ai , perėjimai iš vienos jungties į kitą , PSU prijungimo laidai ir pan.[/quote]
Man geforce ir intel, ir gigabyte yra geriausios firmos ir nezhadu det jokio jobano shudo kaip amd, ati ir t.t.
beto tam pc stovi sis maitblokis : Maitblokis Codegen power supply ATX PSU 600W CE PFC PSU (SILENT/ 12cm fan)/ Black painting/ Include Power Cord/ Long Cables (can be mounted in the bottom)/ Retail Box[/quote]
Tu kazkoks atsilikes ziuriu...
Tau ne Performance rupi o tiesiog Fanas esi ir tipo tie geriausi...
ATI net 30% geriau... Intel jo uz AMD geriausi as irgi AMD hate'inu.
Bet siuo metu ATI VGA geresne... Manau visi moketu tapati tik su galingesne vga... o nebuti tokie uzsispyre atsilike fanboy'ei.[/quote]
:DDD * ir naudok savo ati, man uzh ja didesnio shudo nera.