📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
IE grybą pjauna .
27 žinutės · 6,476 peržiūros
🕐 2013-02-27 20:11 #16
Yes tą screen'ą ..
🕐 2013-02-27 20:16 #17
FrontView parašė:
Yes tą screen'ą ..

O kaip žinia su tuo suš*ktu screen'u gali kompą susivaryti .
🕐 2013-02-27 21:15 #18
Nu tai va .. Dėl to ir prašau jūsų pagalbos . Nes nenoriu aukot pinigų naujiem Win
🕐 2013-02-27 21:30 #19
FrontView parašė:
Nu tai va .. Dėl to ir prašau jūsų pagalbos . Nes nenoriu aukot pinigų naujiem Win

Tai jo , per mano motinos durnumą dabartinio kibiro 5 HDD suėjo + vietoje naujo PC tebe turiu sėdėti su tuo pačiu kibiro kotu .
🕐 2013-02-27 21:33 #20
DragonBorn parašė:
[quote]FrontView parašė:

Tai jo , per mano motinos durnumą dabartinio kibiro 5 HDD suėjo + vietoje naujo PC tebe turiu sėdėti su tuo pačiu kibiro kotu .[/quote]
Uzuojauta. stai kodel negalima leisti tevu prie PC. :D
🕐 2013-02-27 21:36 #21
FrontView parašė:

Tiesiog nueik,iš torentu ir perisiusk Windausus ir viskas, ir nei cento neišleisi ,nors 0.99ct teks už dvd-r diską sumokėti ir viskas,susiaktyvuosi ir turėsi švarius win,gal ir dings BSOD langas
🕐 2013-02-27 22:12 #22
Jeigu niekas nepadeda daryk sitaip.:
1. siunties bet kokia narsykle
2. ja instaliuoji
3. IE (icon) ymeti y bin
4. istustini siuksline
5. per properties uzmeti IE icona
6. prisneki tevams apie update
7. done

problem? :D
🕐 2013-02-27 22:29 #23
Kol man šitie Win veikia, tol man gerai . Nežadu Legalių keist į nelegalius . + visi žino, kad legalūs geresnį negu nelegalūs .
🕐 2013-02-27 22:38 #24
FrontView parašė:
Kol man šitie Win veikia, tol man gerai . Nežadu Legalių keist į nelegalius . + visi žino, kad legalūs geresnį negu nelegalūs .

Su legaliais Windows'ais tu gauni įkyrius update'us , kurie ieško prie ko prikibt.
🕐 2013-02-27 23:23 #25
FrontView parašė:

Naudojaus legaliais ir nelegaliais, tai mano atsakymas ne, jokio skirtumo nera ,jei gera atsisiunti, surasai viska ,tai viskas ok :)))
🕐 2013-02-27 23:36 #26
DragonBorn parašė:
[quote]FrontView parašė:

Su legaliais Windows'ais tu gauni įkyrius update'us , kurie ieško prie ko prikibt.[/quote]

Nu ką aš žinau, man patinka, kai mano PC švarus ir visi update naujausi yra surašyti .
🕐 2013-02-28 00:25 #27
FrontView parašė:
[quote]DragonBorn parašė:
[quote]FrontView parašė:

Su legaliais Windows'ais tu gauni įkyrius update'us , kurie ieško prie ko prikibt.[/quote]

Nu ką aš žinau, man patinka, kai mano PC švarus ir visi update naujausi yra surašyti .[/quote]
Jei BSOD meta tai netokie jau ir švarūs.
Gali pabandyti atnaujinti Internet Explorer į pačia naujausią versiją, gal nebemėtys.
Arba tiesiog atsisiųsk kokią kitą naršyklę ir pervardink į "Internet Explorer", ikoną pakeist, sakyk atnaujinta versija, gal patikės :D
O jei tikrai labai nori ištrinti tai:

Išeikite iš visų programų.
*Spustelėkite Pradėti, tada spustelėkite Valdymo skydas.
*Spustelėkite Programos ir funkcijos.
*Užduočių srityje spustelėkite Įjungti arba išjungti „Windows“ funkcijas.
*„Windows“ funkcijų sąraše spustelėdami išvalykite šalia Internet Explorer esantį žymės langelį.
*Atidarytame lange spustelėdami Taip atsakykite į įspėjimo pranešimą. Pašalinus „Internet Explorer“ sistema paleidžiama iš naujo"

http://support.microsoft.com/kb/957700/lt
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti