Geriausios :
RockstarGames - už GTA, ir MaxPayne .
BethesdaSoftworks - FallOut frančizė .!
4AGames - Už METRO .
GSC Game World - S.T.A.L.K.E.R trilogija .!
Blogiausios :
CriteriorGames Suteršė NFS:HP, ir NFS:HP vardus .
Redaguota 2013-03-09 20:58
GSC Game World - sukure Stalkerio trilogija. Daugiau megstamu kureju kaip ir neturiu.
Mano nuomone taip:
1.Ubisoft- sukūrę mėgstamiausia žaidimu serija tai yra Assassins Creed
2.Rockstar- Visiems žinomas GTA
3-Codemasters-Colin Mcrae Dirt Mėgstamiausias racing žaidimas
4.EA-Need For Speed 2-as pagal geruma racing žaidimas
O blogiausias tai nežinau arba nepamenu pavadinimu...:)
Senais gudziais laikais iki antrojo DS EA buvo viena mano negstamiausiu kompaniju. Veliau pinigai pinigai pinigai... Susiko Dead Space , susiko NFS ir ateity susiks dar daug zaidimu. Bet du zaidimus isiminsiu ilgam. Tai MOH 1-2. LEGENDINIAI ZAIDIMAI. Kai isgirstu ju soundtrack'us sukyla siokia tokia nostalgija... :)
Geriausios kompanijos yra Rockstar ir Ubisoft.
Rockstar'as sukure nuostabia GTA serija kurios senieji zaidimai tokie kaip SA . Vice City ar GTA III zaidziami iki siol.
Ubisoft - kaip visi zinot sukure AC serija kurios nepasiko (respects nuo mans). Tokie zaidimai kaip Driver : San Francisko ar I Am Alive visada mane dziugina ir itraukia. Ju kuriniai gal ir ne visi bet tikrai verti demesio. Tokia mano nuomone.
Redaguota 2013-03-09 23:14
DragonBorn parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]DragonBorn parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Ar aš sapnavau ar ne ,bet G.lt yra beveik įdentiška tema .
Bet nesvarbu .
Mano nuomonė , Geriausios yra: Rockstar , Ubisoft , Bioware .
Blogiausia , Activision
Argumentuok kodel gi Activision yra blogiausia?[/quote]
Na šeip čia labiau dėl COD serijos žaidimų,na bet čia kiekvieni kurėjai turi ir geru ir blogų žaidimų .[/quote]
Nera ta COD serija tokia bloga. :)[/quote]
Iki MW2[/quote]
Iki MW3 :D[/quote]
MW3 = popsas[/quote]
Puikūs CoD žaidimai baigės po MW1, na dar BO storyline visai intriguojantis.
Good:
Rocktar - puikūs sandbox žaidimai.
Bioware - idomus žaidimų siužetai, Dragon Age Origins žaidimas.
Bad:
Ea - smarkiai plečiama karvių ferma.
Capcom - visų pc platformai skirtų žaidimų valdymas baisus.Bei RE žaidimų vertimas paprastomis šaudyklėm.
Redaguota 2013-03-09 23:23
Ar as tik neklystu, kad pvz Activision ar EA yra tik leidejai, o ne kurejai, nes daugelis mano, kad cia kurejai...
Dar galeciau pamineti kompanija Squaresoft. Turbut laaabai mazai kam zinoma. Geriausias kurinys - Parasite Eve serija. Antros dalies grafika kaip PSX zaidimui yra stulbinanti. vien uz tai labai didelis pliusas.
Quantic Dream, CAPCOM, Illusion Softworks (2K Czech), IO Interactive, BioWare, Ubisoft Montreal, Infogrames, Crystal Dynamics - keletas geriausių. Blogų žaidimų mažai esu žaidęs.
Redaguota 2013-03-09 23:50