📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
beveik visiskai naujas xbox360
35 žinutės · 7,350 peržiūros
🕐 2013-03-22 14:54 #16
Bet cia beveik visiskai nenaudotas, su garantija ir kai kuriem zmonem nereik atristu konsoliu, nes jos greiciau gesta.
🕐 2013-03-22 14:56 #17
Juicy parašė:
[quote]DragonBorn parašė:
[quote]Juicy parašė:
Neatrištas , ir dar už tokia kainą ar tu durnas??? ppfff

Nepaskaitei iki galo : "Taip pat kartu pridedame 30dienu Xbox Gold, su kuriuo galesite zaisti zaidimus online, ausines ir 2 zaidimus - forza 4 pilna versija ir Witcher 2 ."
Be to su atrišta konsole nebėra galimybės žaist Online.[/quote]

aš viską perskaičiau , bet kad kaina tai didoką .[/quote]

Paskaičiuokime :
Dėvėtas (ir mažai naudotas) Xbox'as (su gamepad'ais) ~650Lt ;
Žaidimai : Witcher 2 kainuoja kažkur apie 60Lt , Forza 4 ~80Lt (nes exclusive'as) ;
Originalios ausinės ~20Lt ;
+ 30 dienų LIVE Gold'as ~30Lt.
Viso : ~830Lt
Taigi , jo siūloma kaina yra gana gera.
Redaguota 2013-03-22 15:03
🕐 2013-03-22 14:56 #18
atrištos konsolės tikrai greičiau negenda , čia tik laiko klausymas kada suges.
🕐 2013-03-22 14:59 #19
Juicy parašė:
[quote]Juicy parašė:
Neatrištas , ir dar už tokia kainą ar tu durnas??? ppfff

Nepaskaitei iki galo : "Taip pat kartu pridedame 30dienu Xbox Gold, su kuriuo galesite zaisti zaidimus online, ausines ir 2 zaidimus - forza 4 pilna versija ir Witcher 2 ."
Be to su atrišta konsole nebėra galimybės žaist Online.[/quote]

aš viską perskaičiau , bet kad kaina tai didoką .

aš mačiau skelbimuose kad kainos maždaug svyruoja neatrištų apie 500-600 , o atrištų žinoma brangiau.[/quote]

Tau sako, kad porą kartų naudotas žmogau + 2 žaidimai ir ausinės . Taigi pagal mane 750 yra tikrai normali kaina .
🕐 2013-03-22 15:01 #20
gerai nesiginčysiu čia su jumis , nes nėra prasmės ginčytis.
🕐 2013-03-22 15:02 #21
Juicy parašė:

Viskas priklauso nuo to kaip tu jį prižiūrėsi (kartais gali pasitaikyti ir išimčių) , nes , pvz. Mano draugo draugo draugas turėjo (gal dar ir turi) nechipuotą (patį pirmą) Xbox'ą 360 , kuris nėra gyvenime regėjęs RROD + kiek man teko girdėti , tai tas jo Xbox'as plerpia garsiau už pas mane namie esančią skalbimo mašiną .
🕐 2013-03-22 15:05 #22
Zmogus siulo man 600lt. Ar verta? :DD
🕐 2013-03-22 15:06 #23
DragonBorn parašė:
[quote]Juicy parašė:

Viskas priklauso nuo to kaip tu jį prižiūrėsi (kartais gali pasitaikyti ir išimčių) , nes , pvz. Mano draugo draugo draugas turėjo (gal dar ir turi) nechipuotą (patį pirmą) Xbox'ą 360 , kuris nėra gyvenime regėjęs RROD + kiek man teko girdėti , tai tas jo Xbox'as plerpia garsiau už pas mane namie esančią skalbimo mašiną .[/quote]

Na taip aš nesakau kad jis neges viskas gi priklauso nuo pačio savęs kaip tu jį saugosi ir prižiūrėsi , ir beto kažkur mačiau kad slim irgi gali perkaisti :)
🕐 2013-03-22 15:07 #24
ignasx123 parašė:

Už mažiau nei 650Lt , būdamas tavo vietoje net neparduočiau ...
🕐 2013-03-22 15:09 #25
DragonBorn parašė:
[quote]ignasx123 parašė:

Už mažiau nei 650Lt , būdamas tavo vietoje net neparduočiau ...[/quote]

As irgi taip manau.
🕐 2013-03-22 15:09 #26
Juicy parašė:
[quote]Juicy parašė:

Viskas priklauso nuo to kaip tu jį prižiūrėsi (kartais gali pasitaikyti ir išimčių) , nes , pvz. Mano draugo draugo draugas turėjo (gal dar ir turi) nechipuotą (patį pirmą) Xbox'ą 360 , kuris nėra gyvenime regėjęs RROD + kiek man teko girdėti , tai tas jo Xbox'as plerpia garsiau už pas mane namie esančią skalbimo mašiną .[/quote]

Na taip aš nesakau kad jis neges viskas gi priklauso nuo pačio savęs kaip tu jį saugosi ir prižiūrėsi , ir beto kažkur mačiau kad slim irgi gali perkaisti :)[/quote]

Jei tu nevalysi dulkių , tai žinoma , kad perkais . Be to ties antrąja Xbox 360 karta ištaisė RROD'o problemą.
🕐 2013-03-22 15:17 #27
tai kas kad ištaisė , bet būna ir klaidų gi :) , žiūrint kokį gausi jei tau pasiseks tai neges , o jei ne tai viskas gali nešti į taisyklą , bet abejoju ar pasitaisys :)
🕐 2013-03-22 15:20 #28
Juicy parašė:
tai kas kad ištaisė , bet būna ir klaidų gi :) , žiūrint kokį gausi jei tau pasiseks tai neges , o jei ne tai viskas gali nešti į taisyklą , bet abejoju ar pasitaisys :)

Gali neabejot pataisys.
🕐 2013-03-22 15:22 #29
DragonBorn parašė:
[quote]Juicy parašė:

Gali neabejot pataisys.[/quote]

neilgam ;)
🕐 2013-03-22 15:30 #30
Juicy parašė:
[quote]Juicy parašė:

Gali neabejot pataisys.[/quote]

neilgam ;)[/quote]

Su konsolėm žmonės ilgai neužsižaidžia , po 2-3 (kartais net po 4-5 metų) ima kitą , naują konsolę.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti