tai krč aš tik randu programas kur scanina
*facepalm* Pas tave laptopas ar stacionarus?
Jei moki atsidaryk savo dėžę ir pasižiūrėk ten , gal bus parašyta maždaug kokie yra tavo interneto driveriai. Jei žinai, kaip jis atrodo.
Nežinau kaip pažiūrėt. Bet dbr spaudžiu change adapter settings ir vapšė ten tuščia
Būtų gerai, kad parašytai savo skype man AŽ (asmenine žinute) , pabandyčiau padėt kuo galėčiau.
nu tai is kito kompo parsisiusk Driver Genius Professional Edition ir isikelk praskenuos kokiu draiveriu reikia ir zinosi siaip jis automatiskai parsiuncia bet tau nera interneto tai kita kompa turi ir isikelsi is jo fsio.
gal as ne i tema pasakysiu dabar bet gal reikia surasyti interneto duomenis i Valdymo skydas\Tinklas ir internetas\Tinklo ryšiai , local area connectnion paspausk ten internet protocol version 4 (TCP/IPv4) ir surasyk ten savo interneto duomenys ir turetu veikti pagal manim.
Redaguota 2013-03-24 09:32
Supranti pas mane nera net local area connection :D
Kiek jau išnagrinėjęs supratau, kad pas mane nėra įdiegta tinklo plokštė. Tai kaip man sužinot kokia ji yra ir kaip ją įdiegti?
Taigi as ir atsisiusciau tuos driver juos ir isirasyciau.. Supranti nera pas mane local area...