sveiki, taigi nesenai nusprendziau, kad gana namuose sportuoti ir reikia pereiti i sporto sale. pazystamas kuris man ten viska aprodys papasakojo apie programas pagal kurias gali sportuoti, bet jos yra mokamos 20lt- 2 dienas, 30lt - 3 dienas sportuoji pagal ta programa, pvz jeigu eini nuo pirmadienio iki penktadienio tai, bet kurias 2-3 dienas sportuoji pagal padaryta programa. bet kadangi as nelabai noriu svaistyti taip pinigu, tai gal kas zinot ar patys einat i sporto sale ir naudojat kokia nors programa.
as namuose sportuoji mazdaug virs metu, darau ivairius pratimus peciam,bicepsui,tricepsui su 4.5 kg svarmenim, atsispaudimai ivairus ir paprasti, atsilenkimai truputi sudetingesni. jeigu zinot/turit kokiu programu sakyciau gana pazengusiam ar pradedanciam pasidalinkit buciau dekingas:)
google paieškok pilna yra
arba trenere paprasyk jei eini i sporto sale
4.5kg svarmenim bicepsui/tricepsui? Ir čia pažengęs? Aš su 17.5kg hanteliais bicą darau, jokio lankstymosi. Programų gerų retai kas už dyką duos, Google'ėj gali brudo nemažai būt.
Jei ka sudarineju programas. Rasyk i skype: gilbis13. Zinoma mokamai.
Pas mus salei su tokiais svarmenimis 10meciai sportuoja :D Kiek paciam metu? Ugis, svoris?
Redaguota 2013-03-24 19:15
Mano jėgos rezultatai kriaušės daužyme pasireiškia, tai nežinau kaip paaiškinti. Hantelius kilnot sunkiau nei štangą, bet svorį visai greitai didinu. 2 savaites su 17,5kg darau. Ūgis: 182-183cm, svoris: 68,5 kg, amžius: 17 metų sausį suėjo, į klubą einu 2 dienas/savaitę, po 2h. Man taip patogiausia. Nepervargstu. Raumenys jau visai ryškūs, tai dabar ėdu kaip šernas. Proteino kartą gyvenime gėręs, vitaminus valgau (dažniausiai iš vaisių gaunu), daugiau nieko.
Redaguota 2013-03-24 19:51
4h į savaitę. Einant 3 dienas po 1h, gautųsi tik 3. Kartais būnu 2h 30 min., man pilnai užtenka tiek, o ne šliaužti 6 kartus į savaitę kluban. Turiu svarbesnių reikalų. + dar kitomis dienomis per kūnę prisitraukimus 5 x 10 be jokių judesių darau, ir ant lygiagrečio.
Redaguota 2013-04-20 01:27
Strelok parašė:
[quote]FwT parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
Jei ka sudarineju programas. Rasyk i skype: gilbis13. Zinoma mokamai.
Pas mus salei su tokiais svarmenimis 10meciai sportuoja :D Kiek paciam metu? Ugis, svoris?
As zinau, kad svarmenis nesunkus, bet kai kuriem pratimam sunkiu nereikia nes ir taip rankas atkerta po keliu pratimu. Ir svarmenu nepirkau sunkesniu, nes nusprendziau, kad pradesiu eit i sporto sale, tai kam man dar papildomus pinigus moketi uz svarmenis, jeigu sporto salei sportuosiu? :) man 16 metu, sveriu apie 56-57kg[/quote]
koks ugis tavo? Nes 56-57kg tai cia mazai labai.[/quote]
Prieš skelbdamas pasidomėk visų pirma , nes yra tokių žmonių kuriuos nors tik pienu girdyk - vis tiek jie priaugs svorio , o dar yra tokių kur gali kiaurą dieną ėsti cepus su riebiu padažu ir nepriaugti nė kilo.
Redaguota 2013-03-25 15:38